Piękny szczupak skusił się na płotkę 9 cm
IMG_2357a.jpg 69,09 KB
29 Ilość pobrań
IMG_2020a.jpg 96,97 KB
29 Ilość pobrań
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 kwiecień 2016 - 13:44
Piękny szczupak skusił się na płotkę 9 cm
IMG_2357a.jpg 69,09 KB
29 Ilość pobrań
IMG_2020a.jpg 96,97 KB
29 Ilość pobrań
Napisano 23 kwiecień 2016 - 18:48
Dzień sądu nadchodzi wielkimi krokami czyli 1 maja szczupaki stracą zęby , druga część to 1 czerwiec sandały buty pogubią
Wunderwaffe - atak z lądu , powietrza i wody .
Napisano 23 kwiecień 2016 - 21:43
Dzień sądu nadchodzi wielkimi krokami czyli 1 maja szczupaki stracą zęby , druga część to 1 czerwiec sandały buty pogubią
Wunderwaffe - atak z lądu , powietrza i wody .
Wojtku. Nie przerażaj mnie. To brzmi jak "Dzień Sądu Ostatecznego" Z miłością, z wielkim respektem i miłością. Gdybym Cię nie znał (dotychczas z maili) może bym nawet uwierzył w tego bezwzględnego terminatora.
Napisano 23 kwiecień 2016 - 22:13
Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .
A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula
Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej .
Użytkownik j-23 edytował ten post 23 kwiecień 2016 - 22:16
Napisano 23 kwiecień 2016 - 22:38
Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .
A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula
Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej .
Wojtku przecież wiem, że to były żarty. A Schwarzenegger wygląda jakby miał za chwilę parsknąć smiechem
Napisano 23 kwiecień 2016 - 23:07
Terminator tylko w pierwszej części był niegrzeczny .
Napisano 25 kwiecień 2016 - 16:39
No koledzy do mnie niedługo dotrą zamówione rybki od kolegi Janusza, wykonane idealnie tak jak chciałem. Dwa srebrne karasie, dwa złote karasie, pięć okoni i dwie płoteczki Cena powala nawet mnie na kolana bo z przesyłką prawie 60 ero, nie licząc czterech dolnych sztuk jakie są w gratisie według zapewnień Janusza.
Takie sobie zamówiłem. Oj w tym roku będzie się działo.
Napisano 25 kwiecień 2016 - 16:56
Zdaje się że miałeś okazje mieć takie rybki , część oferty miałem na stanie .
Jednak skusiłeś się ,ja wczoraj miałem dwa krótkie szczupaki na gumy Austria Wiedeń
Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:15
Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:52
j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.
Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie
Jak chcesz wiedzieć to w akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem w szczupakowe gumy 12,5 centa .
Pozdrawiam.
Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:36
j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.
Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie
Jak chcesz wiedzieć to w akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem w szczupakowe gumy 12,5 centa .
Pozdrawiam.
Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:43
Za Skandynawię nie dziękuje , tam tez nie jest słodko jak niektórzy myślą że jest tam przysłowiowa wisienka na torcie .
Ps.Ja sobie zamówiłem gumek tyle transport mam za free .
Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:48
A teraz troszeczke z innej perspektywy. Przypomniałem sobie o ostrym fluorescencyjnym błękicie z poprzednich lat, który nakładałem farbką, a który dawał świetne efekty połowów. Ten właśnie błękit jest wspaniale widoczny w wodzie (zaraz po fiolecie). W tej chwili mam lepszą technologię. Wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy zrealizowałem nowy projekt. Poniżej efekty. Błękitni jeźdzcy.
IMG_2609.JPG 175,45 KB
19 Ilość pobrań
Użytkownik Janus edytował ten post 25 kwiecień 2016 - 19:51
Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:15
ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.Zdaje się że miałeś okazje mieć takie rybki , część oferty miałem na stanie .
Jednak skusiłeś się ,ja wczoraj miałem dwa krótkie szczupaki na gumy Austria Wiedeń
Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:16
majówka niedługo, mam nadzieję że będę je miał przed weekendem majowym a jak nie to w późniejszym czasie pokażę czy połowiłem.Hunter_pike piękne gumy ,cena adekwatna do jakości , niepowtarzalności i unikatowości.A o łowności mam nadzieję że zdasz relacje.
,,Połamania"
Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:31
ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.
Spoko silikon pierwsza klasa .
Powodzenia i połamania kijów .
Napisano 28 kwiecień 2016 - 04:08
Janusz paka jedzie , najbardziej ucieszyła mnie jej waga
Kraj nadania: Austria Kraj przeznaczenia: Polska Masa: 1.4 kgNapisano 28 kwiecień 2016 - 05:59
Napisano 28 kwiecień 2016 - 08:29
Wojtek to na tą wagę musiałeś zamówić chyba z pięć albo więcej razy gum niż ja, mam nadzieję że i do mnie paczuszka wyszła.
Witaj. Paczkę wyszłam dzisiaj popołudniu. Powiadomię Cię jaki ma numer.
Napisano 29 kwiecień 2016 - 03:31
Dywizjon duchów jest juz na terenie Olsztyna ,dzisiaj odbiór .
Będę się karmił strachem ryb .
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
HM MatrycNapisany przez Matryc , 05 wrz 2023 jaż, kleń, pstrąg, hand made i 1 więcej |
|
|
||
|
Wędkarz nad wodą →
Wieści znad wody →
Szwecja vs Rugia vs ResztaNapisany przez janekmarczyk , 27 mar 2023 szwecja, szkiery, rugia, spinning i 1 więcej |
|
|
|
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędki Flagman/AzuraNapisany przez cobrax , 24 sty 2021 wędki, spinning, sprzęt |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Wieści znad wody →
Łowienie z plaży - CzołpinoNapisany przez Szysz00nia , 06 lip 2022 morze, plaża, spinning, czołpino i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Jaxon Wild HorseNapisany przez sandacz999 , 04 kwi 2022 wędki, jaxon, wild horse i 2 więcej |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych