Pomimo zupełnie zabawnej emocjonalnej eskalacji w wykonaniu wielbicieli wklejanek, oraz uduchowionych marketingiem absztyfikantów supermodnych tytanów w micro tunelu, sprawa jest prosta jak drut.. Każdy blank można uzbroić tak , aby obniźyć do maximum jego dolne cw. Superlekkie zbrojenie nie jest w świecie takim przeświętym dogmatem jak to się tutaj z wrzaskiem i hejtem przedstawia. Wiem że odchudzanie jest trendy ,ale zachowajmy przytomność i dystans niejaki do mód wszelkich. .
Uprawiając doraźnie na potrzeby przykładu i tak powszechną kryptoreklamę - wyłuszczam ;
- wyjątkowo ekonomiczny Premier 6'6" 1/32-3/16 do 6lb megamodnie odzian w 8-9 najnowocześniejszych micro przelotek jest minimalnie szybszy, ale jednak gorszy rzutowo z żyłką i bardziej ograniczony wagowo od dołu od tradycyjnego zbrojenia - wypartego, a raczej chyba nieznanego - czyli pięć przelotek V albo Y z siódemką na końcu..Wiem, bo to zwyczajnie sprawdziłem w działaniu.. Dolne cw można sobie dowolnie regulować wagą czy rozmiarami ostatnich trzech przelotek. Choć zdaje się- mi! - że ideologiczna słuszność, z marketingowych hasełek wyssana i tu wyżej stoi..