to co ze minęła gwarancja...serwis pogwarancyjny.. mi wymienili wklejkę za 70zł.
dzwonisz do serwisu, mówisz co jest, wysyłasz i Ci naprawiają
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 grudzień 2015 - 03:31
to co ze minęła gwarancja...serwis pogwarancyjny.. mi wymienili wklejkę za 70zł.
Napisano 22 grudzień 2015 - 19:41
Dzwoniłem,ale z wymianą kiepsko, bo to model sprzed kilku lat i póki co nie mają do tego kija dolnika, a i też nie wiadomo czy jeszcze w ogóle kiedykolwiek będzie dostępny.
Póki co, jestem bardzo fajnej myśli, bo kijek pojechał w dobre ręce na małą renowację, no a ja czekam na efekty
Z tego co widzę w tym dziale, to pewnie nie poznam kija w pozytywnym oczywiście znaczeniu tego słowa
Użytkownik kleniu25 edytował ten post 22 grudzień 2015 - 19:43
Napisano 07 styczeń 2016 - 18:23
Sprawa zakonczona mega pozytywnie a kij wyglada teraz lepiej niż super
Użytkownik kleniu25 edytował ten post 07 styczeń 2016 - 18:24
Napisano 07 styczeń 2016 - 21:16
Sprawa zakonczona mega pozytywnie a kij wyglada teraz lepiej niż super
Napisano 11 styczeń 2016 - 18:51
Dzień doberek,
Biorąc pod uwagę, że chciałbym trochę zmodyfikować moje dwie stare germiny o nowe przelotki to chciałbym się dowiedzieć czy znajdę tutaj kogoś z okolic Gliwic, kto mógłby się podjąć w/w czynności. Nie chcę się sam w to bawić, wolę zapłacić za fachową pracę niż podchodzić do tematu jak pies do jeża
Także będę wdzięczny za pomoc. No ostatecznie rozważam kwestię wysyłki, ale wolałbym mieć kogoś pod ręką
Pozdrawiam i dziękuję.
Jeśli mój post trafił do złego działu, przepraszam i proszę moda o skasowanie/przeniesienie.
Napisano 14 sierpień 2016 - 10:28
Witam jak w temacie poszukuję osoby która zajmuje się renowacją wędzisk typu match mam wędzisko Silstar tradition match 600 20ft action A20 do kompleksowej renowacji wraz z wymianą mocowania kołowrotka na bardziej praktyczny proszę o namiary. wędzisko to ma duży sentyment dla mnie i chciałbym aby mi jeszcze posłużyło ale niestety swoje lata też już ma.Chciałbym w nią tknąć nowe życie rewelacyjnie by było z okolic Krakowa z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Krzysiek
Napisano 14 sierpień 2016 - 11:44
Skontaktuj się z ''Filser Rodbuilding'', na pewno coś poradzi.
Napisano 14 sierpień 2016 - 14:33
I nie porzucaj wątku... pokazałeś co masz, pokaz za jakiś czas co uzyskałeś
Napisano 14 sierpień 2016 - 14:52
ok już już pierwsze koty za płoty.właśnie się rozglądam za korkiem i dolnikiem. będę miał kilka propozycji to wrzucę zdjęcia, oraz zdjęcia real wędziska przed no i mam nadzieję że za jakiś czas również po.
Napisano 14 sierpień 2016 - 15:00
kilka zdjęć wędziska przed
Napisano 14 sierpień 2016 - 16:55
Jakie zastosowanie będzie miał ten kijek ?
Napisano 14 sierpień 2016 - 17:36
Do tej pory był z przeznaczeniem głównie na rzekę ale bardzo dobrze nim się wędkuje na dalszych odległościach wagglerem. Jest dosyć ciężki ale 6m nadrabia Z Wisły już nie jednemu Karpiowi dał radę. Jak będzie ok to następny będzie spinning tam będzie budowa od podstaw łącznie z zakupem blanku. Szkoda że nie mam zdolności manualnych bo sam bym spróbował , woblery leżą od roku i czekają na malowanie
Napisano 14 sierpień 2016 - 19:37
Takie wędki warto restaurować,to nie tylko sentyment,ale i jakość .
Napisano 15 sierpień 2016 - 08:10
Napisano 15 sierpień 2016 - 08:22
co do woblerów to się może wezmę w zimie, jak zacząłem to i spróbuję skończyć. w sumie to najważniejsza praca,wygląd ma znaczenie ale drugorzędne tak mi się wydaje przynajmniej. dzięki za info. napiszę popytam. wiadomo że wędzisko na miejscu to na bieżąco można korekty itd. i dokładnie ustalić co konkretnie by się chciało
Napisano 15 sierpień 2016 - 20:59
Takie wędki warto restaurować,to nie tylko sentyment,ale i jakość .
każdy w swojej kolekcji ma perełkę do przebudowy czy to warto?
Napisano 15 sierpień 2016 - 21:44
każdy w swojej kolekcji ma perełkę do przebudowy czy to warto?
No właśnie warto,bo skupianie się tylko na tym,co się bardziej opłaca i na czym tu więcej zarobić (takie czasy teraz mamy) do niczego dobrego nie prowadzi,a sprzęt z tamtych czasów był na dzisiejsze pieniądze drogi,ale przedstawiał też dużo wyższą jakość,nieosiągalną w dzisiejszych czasach,czego można doświadczyć biorąc kijki z górnej półki produkowane obecnie i wtedy .
Napisano 31 październik 2016 - 13:10
Napisano 31 październik 2016 - 15:10
A nie rodbuldiera ?
Napisano 31 październik 2016 - 18:58
Cage Rods, Brzeg (między Opolem a Wrocławiem) - na forum @woblerwz
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
TECH
Hand made →
Pytania początkującego rodbuilderaNapisany przez Suchy498 , 07 lip 2008 tech-rb, rodbuilding |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych