Daro M. - w wolnych chwilach.
#81 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 07:12
#82 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 07:59
Ten Adiego ( syna Darka) 60 plus. ..
Gratulacje dla Mrongas Teamu i do zobaczyska nad wodą....
#83 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 12:58
#84 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 15:02
Dwa klenie o różnej długości,4 cm różnicy jest między nimi ,złowione w dwa inne dni - czyli nie ten sam ,albo się skurczył po tygodniu Pierwszego czyli większego złowił Adrian,tydzień wcześniej. Nie fotografujemy się z cudzymi rybami. Pozdrawiam.@patu ale na dwóch ostatnich fotkach jest ten sam kleń, czyli wynika, że dał się złowić dwa razy?
#85 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 16:40
Sam wobek i kilka sandaczy w jednym miejscu z tego sezonu - nie wszystkie złowione na ten wobler
Użytkownik Darekspin edytował ten post 27 październik 2012 - 12:41
#86 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 19:08
#87 OFFLINE
Napisano 17 sierpień 2012 - 19:28
takie potwory na własne woblery - to musi motywować do dalszej dłubaniny. Gratulejszyn - piękne wobki i jeszcze piękniejsze ryby
Dzięki ,nie aż takie potwory na potwora czekam dopiero takie przyzwoite sandacze pod 80 cm nie ma dużo czasu na dłubaninę ,wole łowić kończę obecnie to co zaczynałem w zimę,nie ukrywam że robię małą reklamę na przyszłość ,myślę że na daleką przyszłość ,obecnie uda się coś zrobić dla siebie i kilku dobrych znajomych póki zdrowie dopisze to będę częściej łowił niż strugał. Ale kiedyś może .....? Pozdrawiam serdecznie.
#88 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2012 - 00:21
@patu ale na dwóch ostatnich fotkach jest ten sam kleń, czyli wynika, że dał się złowić dwa razy?
[/quote]
Dwa klenie o różnej długości,4 cm różnicy jest między nimi ,złowione w dwa inne dni - czyli nie ten sam ,albo się skurczył po tygodniu Pierwszego czyli większego złowił Adrian,tydzień wcześniej. Nie fotografujemy się z cudzymi rybami. Pozdrawiam.
[/quote]
Ja nigdzie nie napisałem, że ktokolwiek robi sobie fotki z cudzymi rybami.
Nie bierzcie moich postów za złośliwe, ja pasjonuje się rybami i to co się Wam przytrafiło to jak trafić szóstkę w totka albo jeszcze większy fart, super i cieszę się, że są te fotki.
Podobieństwo tych ryb jest ewenementem, hoduję ryby od ćwierć-wieku i celowo staram się uzyskać osobniki podobne ale w tym przypadku podobieństwo jest wręcz niespotykane. Muszę to pokazać moim kolegom bo to jest bardzo ciekawe zjawisko.
#89 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2012 - 01:04
#90 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2012 - 18:25
#91 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2012 - 19:56
Piękne ryby i super przynęty
#92 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2012 - 21:24
Piękne rybki na świetne wobki. Co do podobieństw i różnic to trudno żeby ich nie było biorąc pod uwagę charakterystykę pewnych gatunków . Czekam z niecierpliwoscią na kolejne zdjęcia z udanych wędkarskich eskapad. Pozdrawiam i połamania dla Ciebie oraz Adriana oczywiście.
#93 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2012 - 14:31
Serdeczne gratulacje Darku
Piękne rybki na świetne wobki. Co do podobieństw i różnic to trudno żeby ich nie było biorąc pod uwagę charakterystykę pewnych gatunków . Czekam z niecierpliwoscią na kolejne zdjęcia z udanych wędkarskich eskapad. Pozdrawiam i połamania dla Ciebie oraz Adriana oczywiście.
Witam ,dzięki Darek również pozdrawiamy Ciebie wraz z Adrianem udanych wypraw z pięknymi rybami życzymy.
#94 OFFLINE
Napisano 25 październik 2012 - 15:29
W tym sezonie dawały sobie radę .... przy pomocy tych drewienek wyjechało kilka przyzwoitych rybek.......
Pozdrawia serdecznie.
Synuś z sandaczem.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 25 październik 2012 - 15:34
#95 OFFLINE
Napisano 25 październik 2012 - 17:01
pozdrawiam
wujek
#96 OFFLINE
Napisano 26 październik 2012 - 07:36
#97 OFFLINE
Napisano 26 październik 2012 - 18:42
mifek - dzięki za zainteresowanie. Cieszę się że woblery są już rozpoznawalne w szerokim świecie
Z wędkarskimi pozdrowieniami.
#98 OFFLINE
Napisano 26 październik 2012 - 19:51
#99 OFFLINE
Napisano 26 październik 2012 - 21:54
Dzięki wujek -bardzo miło
mifek - dzięki za zainteresowanie. Cieszę się że woblery są już rozpoznawalne w szerokim świecie
Z wędkarskimi pozdrowieniami.
czy szerokim to nie wiem... pewnie tak
w sumie to... nie zdziwilbym sie gdyby sie nagle okazalo ze jestesmy NIEMAL sąsiadami
#100 OFFLINE
Napisano 27 październik 2012 - 10:35
czy szerokim to nie wiem... pewnie tak
w sumie to... nie zdziwilbym sie gdyby sie nagle okazalo ze jestesmy NIEMAL sąsiadami
Miasto to samo słynne powiedzenie byłego prezydenta M.Jurczyka w Twoim opisie ,przy zakładce lokalizacja A co dalej? Ja bytuję i egzystuję w sąsiedztwie takiego wielkiego jeziora polodowcowego które miejscowe plemiona od lat nazywają RUSAŁKA Bardzo przyjazna okolica dla wędkarzy a szczególnie osób które same wykonują przynęty Kiedy nie mogę doczekać się jak zawitam nad rzekę aby sprawdzić jak zachowuje się nowo wystrugany wobler - wychodzę z domu a vis a vis mam możliwość przetestować daną przynętę. Choć to woda typowo stojąca a ja częściej łowię tam gdzie płynie ,to jednak przepuszczenie woblera w RUSAŁCE wiele powiedzieć już może
Pozdrawiam sąsiada
wildriver - dzięki ,gratulacje przekazałem i Adrian dziękuje.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 27 październik 2012 - 20:07
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych