Może format pliku nie jest obsługiwany przez portal? No chyba że jest to zwykły .jpg to w takim razie musisz pisać do szefa
Daro M. - w wolnych chwilach.
#121 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2012 - 17:33
#122 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2012 - 17:38
Plik PNG z którym nie było problemu - do tej pory.
#123 OFFLINE
Napisano 16 grudzień 2012 - 19:47
Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum.
Dokładnie taki komunikat wyświetla mi się kiedy chcę wysłać zdjęcie - w sposób jaki robiłem to do tej pory z powodzeniem. Przy wysłaniu zdjęcia korzystam z programu - Imageshack. Czy coś zmieniło się na forum pod tym względem?
Za ewentualną pomoc i wyjaśnienie problemu z góry dziękuję
P.S. Napisałem dwa dni temu do administratora - ale nie odpowiada.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 17 grudzień 2012 - 12:55
#124 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 15:32
j.w. ????? Ktokolwiek widział ,ktokolwiek wie............ ?
#125 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 15:35
Darku,
Wczoraj pojawil mi sie komunikat tej samej tresci gdy dodawalem plik JPG.
Otworzylem od nowa strone i juz sie udalo. Ten sam plik zostal dodany bez problemu.
Nie wiem o co chodzi i czemu tak sie dzieje.
Ale u mnie za drugim razem sie udalo.
Pozdrawiam i cierpliwosci!
Guzu
#126 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 15:55
Zgłoszenie jest w panelu , ja nie mam możliwości sprawdzenia co się dzieje . Zresztą pewnie i nie wiedziałbym co jest co .
#127 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 16:28
Dzięki Panowie za informację będę próbował ........i czekał na poprawę sytuacji.Myślę że to chwilowe awarie techniczne.
#128 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 16:31
Mnie też ten komunikat wyskakuje u mnie daje radę ponowne otwarcie strony.
#129 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 16:33
Trochę kombinacji i chyba się udało
No to teraz już lecę zgodnie z tematem A wszystko to bo Ciebie..... żeby spotkać się z morską trocią
Stal nierdzewna ok.20gr. 8,5-9cm. Oczywiście cały czas techniką wykonania przynęt jest dłubanka-klepanaka w\g przepisu dziadka Pozdrawiam.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 17 grudzień 2012 - 16:53
#130 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2012 - 20:45
Cieszę się Darku , że już Ci wszystko działa . Pozdrawiam .
#131 OFFLINE
Napisano 21 grudzień 2012 - 19:30
Witam
Chyba znowu się nudzę o tej porze w piątki - zazwyczaj krzątam się po domu i pakuję swoją torbę na sobotnie ryby ale jutro nie jadę - nie to że Święta,zakupy itp. - dla mnie to żadne usprawiedliwienie. Nie jadę bo na moich łowiskach albo płynie kra ,albo pozamarzało. Ostatnio ćwiczę morskie trocie - ale tam jutro też się nie da - ma wiać.Chyba pójdę na świąteczne zakupy - może wystrugam kilka woblerków? Tak przy okazji wszystkim zaglądającym - Zdrowia i spokoju na Święta oraz obfitości w 2013
życzy Daro M. wraz z Adrianem.
P.S. żeby nie było że o dupie - marynie tu mówię i nie wnoszę nic tematycznie to dwie fotki zapodam.
To był chyba ten wobler - już go nie ma.
#132 OFFLINE
Napisano 30 grudzień 2012 - 17:26
Już za chwilkę za chwileczkę ruszymy na trocie. Na tą okoliczność musiałem wykonać kilka woblerków aby zwiększyć szanse na spotkanie z tą rybą Nie wspominając o tym że kilka sztuk tych przynęt zostanie na dnie rzeki. Zawsze jestem wściekły kiedy urywam łowną przynętę - która daje ryby. Jak co roku deptał będę brzegi Iny,Regi i Parsęty. A kilometry wychodzone brzegami tych rzek - czuję w nogach jeszcze w maju i czerwcu Jaki będzie ten rok? - zawsze mam nadzieję że lepszy od mijającego. Z taką nadzieją 1-go stycznia melduję się obowiązkowo nad rzeką i rozpoczynam nowy sezon.
Na zdjęciach dwa moje woblerki nowego sortu oraz dla pobudzenia wyobraźni pierwsza troć w życiu kolegi Grzesia - którą złowił na jednej ze wspólnych wypraw w mijającym roku Udanego sezonu w 2013 życzę.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 30 grudzień 2012 - 18:01
#133 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2013 - 22:52
Super miejscuweczka do zaglądania. Bym powiedział, że to blog, a nie własny wątek. Podoba mi się.
#134 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2013 - 20:34
joker - dzięki tak z serducha
Straszna cienizna jak do tej pory na trociach, Ina ,Rega,M. Bałytckie .......prawie nic
Na Bałyku to nie pomaga stal nierdzewna 3mm ,30gr, dł,9cm
Dzisiaj szedłem przez taki mostek na Inie.
Z takimi woblerami
Albo wędkarz do dupy....albo nie ma ryb
Pozdrawiam ze Szczecina.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 30 grudzień 2013 - 23:55
- Guzu lubi to
#135 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 00:04
Piekne fotki ,wobki i blaszydla
Darku na morze moze juz masz swoje w arsenale 7cm okolo 22gr? Polecam..
Pozdrawiam z Gumieniec
Użytkownik salmon1977 edytował ten post 16 styczeń 2013 - 00:04
#136 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 18:41
Piekne fotki ,wobki i blaszydlaDarku na morze moze juz masz swoje w arsenale 7cm okolo 22gr? Polecam..
Pozdrawiam z Gumieniec
Dzięki Ogólnie rzecz biorąc to chyba ciężar blaszek do łowienia w morzu uzależniony jest również od danej miejscówki - konkretnie chodzi o jej głębokość ,podobnie jak ma się to na innych akwenach ( rzeki ,jeziora,zbiorniki różnej maści) Ostatnio miałem przyjemność powędkować w różnych rejonach naszego wybrzeża Bałtyckiego....ba nawet pogoniło mnie na Rugie Łowiąc z brzegu na tych łowiskach spotkałem się z różną głębokością - chcąc poprowadzić przynętę bliżej dna musiałem czasami coś zmienić np. 18gr. na 28gr. Ale oczywiście zgodzę się z Tobą 7-9cm i 20-25gr to taki morski standard. A ja oczywiście mam ten przedział przynęt pod szczególną uwagą
Gumieńce - część swoich szczeniackich lat tam spędziłem a mieszkając kiedyś na os.Kaliny ...zawsze jadąc na ryby najpierw autobusem linii 60 do 61 i dalej - przejeżdżałem przez tą dzielnicę a po drodze wsiadali kompani moich wypraw - piękne to były lata Pozdrawiam.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 16 styczeń 2013 - 19:02
#137 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2013 - 18:26
Witam !
Sezon na pstrągi też już trwa Koniecznie trzeba będzie odwiedzić rzeczkę z rybami w czerwone kropki.Tradycyjnie przygotowałem kilka woblerków malowanych na pstrążka .Myślę że spełnią swoją rolę ( chociaż po części) zanim zostaną gdzieś na dnie rzeki Pozdrawiam.
#138 OFFLINE
Napisano 10 luty 2013 - 17:04
Witam
Woblerki - 7cm i ok.8gr. - z ostatniej seryjki trociowej. Pozdrawiam.
#139 OFFLINE
Napisano 11 luty 2013 - 18:15
Witam
c.d. fotek - woblerów z najnowszego mojego wypustu Pozdrawiam wszystkich strugaczy ,klepaczy i krętaczy
- Guzu lubi to
#140 OFFLINE
Napisano 12 luty 2013 - 14:12
Eleganckie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych