Po lekturze tego wątku faktycznie dochodzę do pewnych wniosków .... aczkolwiek nie związanych z wędkarstwem
Czorsztyn
#1841 OFFLINE
Napisano 19 październik 2017 - 22:22
- Gobio Gobio lubi to
#1842 OFFLINE
Napisano 20 październik 2017 - 17:42
Na rozpoczeciu ledwo Co czlowiek manewrowal między lodziami a I trza było uwazac aby sie człowiek w holowane na linkach za łodziami sandacze nie wtryndolil.
To był widok
#1843 OFFLINE
Napisano 20 październik 2017 - 17:56
- Krzysiu lubi to
#1844 OFFLINE
Napisano 22 październik 2017 - 18:12
#1845 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 19:47
Mięsa dużo wyjechało do krakowa
#1846 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 20:20
Do Krakowa......a co miasto Mięso chciało zobaczyć....przecież góry ładniejsze no i powietrze czyste.
Użytkownik Piotr Boruch edytował ten post 25 październik 2017 - 20:22
- Robbert89 lubi to
#1847 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 21:12
Do Krakowa......a co miasto Mięso chciało zobaczyć....przecież góry ładniejsze no i powietrze czyste.
Piotrze daj spokój, wiemy swoje
Ja na przyszły sezon zainwestowałem w lodówkę turystyczną
#1848 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 23:04
Z sieciami też problem bo mi Slazacy Warszawiacy Kaszubi i miejscowi c&r ciągle wyciągają i przecinają.
Popieprzony Kraj. Tylko Krakusy wiedza gdzie droga po zdrowe białko. Scyzoryk się otwiera jak widze w/w nacje i każdy tylko fotka i do wody. Żeby choć jedna wzięli... Nic.. Wszystko wypuszcza. Dobrze ze sa jeszcze Krakusy.. Normalni uczciwi miesiarze
Jędrek witamy na forum. Pierwszym postem roz...bileś bank jak Pawlak w jednorękim bandycie. Strach się bać jaki będzie drugi...
Bo trzeci to wiadomo "przedam tanio"
Użytkownik Sandre edytował ten post 25 październik 2017 - 23:12
- mario, Little Wing, bayrt i 3 innych osób lubią to
#1849 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 12:14
No no właśnie widziałem Heheh Panów ze śląska idt jak wyrzucają hhehehe do wora.
No pościk niczego sobie.
Aha ja juz kupiłem lodóweczkę akumulatorową na 30 kg.
Pozdrawiam.
- Krzysiu lubi to
#1850 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 14:18
Przez to głupie c&r nie mam sandacza na wigilie bo wszystko do wody musiało wrócić . Wiec bardzo przepraszam szanownych kolegów ale jeszcze dwie sztuki w tym roku będą musiały pojechać do Krakowa .
Użytkownik krupski edytował ten post 26 październik 2017 - 14:22
- szczupak1 lubi to
#1851 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 17:32
Ja mam dużą rodzinę więc będzie musiało wyjechać jeszcze 4 ... Tylko nie wiem co na to zendery Czorsztyńskie...
#1852 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 17:44
Mądre gospodarowanie zbiornikiem i korzystanie z jego zasobów raczej krzywdy mu nie zrobi .
- szczupak1 lubi to
#1853 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 17:48
Krzysztofie to kiedy walim po mięcho na wigiliję ?
#1854 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 18:25
Choć wiem ze zaraz spadnie na mnie grad gromów , bluzg i obelg to mysle , ze ryba raz na czas do bierzacej konsumpcji nie ma nic wspólnego z miesiarstwem .
Sam osobiście wypuszczam ryby w 90 procentach i śmieszy mnie parcie na mięso i choć zdarza sie zabrać rybke w granicach rozsądku broń Boże nie tykając okazów to jeśli udało by sie komuś w tym smutnym jak pi... Związku wędkarskim przerobić choćby jedno konkretne łowisko w południowej Polsce na łowisko C&R podpisuje sie obiema rekami.
Mądrze gospodarować , dobrze pilnować a kłusoli odpowiednio traktować i mysle ze każdy rybke złowi i taka do konsumpcji i taka by cieszyła nas pod względem sportowym .
Tego sobie i wszystkim kolegom z forum zycze.
- szczupak1 lubi to
#1855 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 19:00
Wielce szanowni Koledzy. Piszę do Was te słowa z pełnym szacunkiem, na jaki zasługujecie.
"C&R" nie jest tożsame z "No kill". Nie polega na fanatycznym wypuszczaniu wszystkich złowionych ryb. To raczej rodzaj świadomości "co" i "w jaki sposób" chcemy osiągnąć. Jest to idea, która początkowo przyciągnęła pojedyncze osoby, z czasem małe grupki. Z roku na rok jej popularność rośnie, rośnie też świadomość, że nie tylko wypuszczanie ryb jest celowe, ale również, by zrobić to w sposób dający jak największe szanse rybom na przeżycie. Nasze wzajemne doświadczenia w tej kwestii wzbogacają naszą wiedzę. Po to powstał portal jerkbait.pl By promować idee C&R. By zdobywać i szerzyć wiedzę o tej idei.
Jak wspomniałem na początku, C&R nie oznacza "No kill", jednak każdy zrozumie, że zabicie ryby nie ma z ideą C&R nic wspólnego. Dlatego też usilnie proszę, byście nie namawiali się na naszym portalu na zabijanie ryb. Nawet nie żartowali o zapychaniu zamrażalników. W sieci jest tysiące miejsc, w których nikogo to nie razi. Jerkbait.pl jest wyjątkiem.
Uszanujcie to, bardzo proszę.
- Voldemort, malinabar, bertus i 5 innych osób lubią to
#1856 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 20:14
drogi Januszu podzielam twoje poglądy czy jednak to nie za pozno lowilen kiedyś ryby na zywiecki i miedzedzybrockim w latach 90 zrobiliście z tego fiszin chale ryby bralo się jak leci strażnicy rybaccy zastraszani przez miejscowych nie reagowali i wszystko była wina slazakow tak jak taraz na czocie wracając na Czorsztyn to jestem tam od zalania zbiornika od czerwca do pierwszych lodow co najmniej dwa razy w miesiącu i jakos Krzysiu nie widziałem tam samochodow z rej sk sh sl sm czyli ze slaska slazacy to mięsiarze karpiarze po zarybieniu ale nie spinigisci im się nie oplaca jechać po dwie ryby 200 km w jedna strone atak apropos to ze swojej stronu to bym zakazal spinningu w nocy to absurb to co w nocy wyworza miejscowi cich wod mamna myśli to na sieci tyle nie lowia pozdrowienia krakusy i dez urazu jedrek gal pozdrowienia na woda
#1857 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 20:22
drogi Januszu podzielam twoje poglądy czy jednak to nie za pozno lowilen kiedyś ryby na zywiecki i miedzedzybrockim w latach 90 zrobiliście z tego fiszin chale ryby bralo się jak leci strażnicy rybaccy zastraszani przez miejscowych nie reagowali i wszystko była wina slazakow tak jak taraz na czocie wracając na Czorsztyn to jestem tam od zalania zbiornika od czerwca do pierwszych lodow co najmniej dwa razy w miesiącu i jakos Krzysiu nie widziałem tam samochodow z rej sk sh sl sm czyli ze slaska slazacy to mięsiarze karpiarze po zarybieniu ale nie spinigisci im się nie oplaca jechać po dwie ryby 200 km w jedna strone atak apropos to ze swojej stronu to bym zakazal spinningu w nocy to absurb to co w nocy wyworza miejscowi cich wod mamna myśli to na sieci tyle nie lowia pozdrowienia krakusy i dez urazu jedrek gal pozdrowienia na woda
Tego się nie da czytać, naprawdę tak trudno zachować choć podstawę interpunkcji i gramatyki, szanuj proszę użytkowników forum.
- Jano, drag i coma lubią to
#1858 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 20:23
Kolego,to co naskrobałeś...
Częściowo mógłby Cię usprawiedliwić fakt że na przykład nie jesteś Polakiem i słabo znasz "nasza język"...
Jeśli jednak jesteś-lepiej nic nie pisać niż wywalić jak powyżej.Trochę szacunku dla czytających.
- Koincydencja, coma, Artur42 i 1 inna osoba lubią to
#1859 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 20:24
Piotrek zareagował,to dobrze.Powinno się taki bełkot usuwać.
#1860 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 20:48
Jako iż bardzo szanuje kolegę Janusza jako moderatora zero słowa na ten temat i pozdrawiam .
Użytkownik Krzysiu edytował ten post 26 październik 2017 - 20:52
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych