Musiałem dokończyć kilka woblerów. W sumie blisko setkę Większość już wysłana, część jutro - w tym obiecana z dawna dziesiątka dla @Kielo. Miało być do połowy lutego, angina nie pozwoliła dotrzymać terminu, a bieżące zamówienia ogarnąć szybciej. Dziś cały dzień nad wodą. Trzech filmowców i ja Występowałem cały dzień jako narrator, a moje woblery jako główni aktorzy w powstającym filmie fabularyzowanym pt: "Woblery z Bielska". Gdy materiał zostanie zmontowany (przepraszam wszystkich wrażliwych, niestety pojawiam się w nim ze swoją mało wyjściową gębą), więc gdy już będzie zmontowany, podam link. Poza moim głupim gadaniem (głos można wyłączyć) będzie widać kilka woblerów, w tym ich podwodną kamerą nakręconą pracę. Mam jeszcze "tylko" dokręcić brania i udane hole ryb
Jak widzę, Marek (@bertold12) bardzo się stara o specjalną roczną nagrodę za najaktywniejszego w nieustającym konkursie łowienia na moje woblerki. I chwała CI Marku za to Piękne rybki, ta którą pokazałeś wszystkim i te, których zdjęcia przysłałeś mi na priv. Dziękuję za już i proszę o jeszcze!
Jak słusznie Kuba zauważył, torba wygląda na taką "z historią wypisaną na twarzy" Fajny klimacik. Pomyślę o stylizacjach na lata pięćdziesiąte ubiegłego wieku. Kolejny mocno inspirujący pomysł!