Witam.A ja robię zakupy FM od 2008R i NIGDY!(SERIO)żadnej wpady z ich strony nie było!.Raz mi tylko wobler w innej kolorystyce przysłali!
Towar zawsze zamawiam za pobraniem i raczej długo na niego nie czekam!.
Reklamacje jak do tej pory miałem dwie i zostały pozytywnie rozpatrzone dość szybko!(połamane dwa kije-nie tanie!jeden ewidentnie z mojej winy! nadepnięty).
Mało tego od maja 2013 prowadzę sklep wędkarski stacjonarny i też u nich robię zakupy hurtowe!
Ceny mają jak dla mnie bardzo dobre!jeździłem po towar do Łodzi na giełdę oraz do hurtowni pod Warszawą (Bliżne Jasińskiego,Łomianki)-CENY TE SAME MAJĄ a niektóre produkty nawet taniej .
Może jestem jakimś szczęśliwcem ale jak na razie do tej pory zero problemów! a nie licząc zakupów hurtowych kilkanaście tysięcy u Nich zostawiłem przez te 5lat i nieprzyjemności nie miałem .
A koledze Kubie(jeśli tak mogę napisać) polecam z czystym sumieniem śpiochy Rapali X-Protect Chest Waders teraz trzeci sezon w nich latam po krzaczorach
i nawet jednej kropli wody nie przepuściły! i też kupione w FM!!!!. Pozdrawiam.
Hej
Cieszę się ze masz same pozytywne doświadczenia z tym sklepem.
Tak samo było i w moim przypadku, choć przy pierwszych problemach gwarancyjnych - z Zaltem, były już pierwsze sygnały ze sklep kręci i robi co może by zepchnąć odpowiedzialność z siebie (zupełny brak zrozumienia co do istnienia rękojmi sprzedawcy).
Stąd nie tylko przykra jest sprawa z ich zachowaniem obecnym, będącym poniżej poziomu przyjętego za standard w cywilizacji białego człowieka, ale i jest to spore rozczarowanie, ze sklep z którym do tej pory było w miarę ok tak się ....\\ no, zachował
I prośba do kolegów - nie atakujcie kogoś dlatego, że ma inne doświadczenia. Doszukując się w tym jakiś niskich pobudek tylko nakręcamy wzajemnie niechęć na forum. Po co nam to. Dyskusja powinna uwzględniać i głosy osób zadowolonych, jak kolega z cytatu i osób potraktowanych skrajnie źle, jak ja czy kilku innych naszych forumowych kolegów opisujących swoje przygody w tym wątku.