Dzień dobry,
Przeglądając posty dotyczące naszej pracowni uznałem, że potrzebne są wyjaśnienia z mojej strony ponieważ kilka z nich zawiera błędne informacje.
Odnośnie Batson Enterprises, Inc.:
Zakończyła się wiosenna promocja na blanki Batsona. W imieniu Batson Enterprises, Inc. i moim dziękuję wszystkim osobom które uczestniczyły w promocji i zakupiły same blanki lub pozostawiły je do montażu w naszej pracowni. Jeżeli chodzi o ofertę tej firmy nic mi nie wiadomo o zaprzestaniu produkcji dotychczas oferowanych blanków. Natomiast wiem, że w drugiej połowie roku pojawią się nowe blanki pod nazwą IMMORTAL oraz ETERNITY NANO. Pierwsza dostawa przewidziana jest na przełomie lipca i sierpnia. Nie znam jeszcze specyfikacji i cen.
Odnośnie Composite Developments Nz. Ltd.:
Produkcja blanków nie wraca z powrotem do NZ. Po bardzo długim okresie przerwy została rozpoczęta produkcja nowych blanków. Jest już wykonanych kilka modeli Blue Rapid które przyjadą do Polski najpóźniej do 15 czerwca. Następne modele są już w produkcji. Aktualna zatwierdzona oferta jest zamieszczona na naszej stronie. W tej dostawie znajdą się również blanki Blue Rapid, XLS i Taiaha ze starej produkcji oraz wzory blanków z produkcji nowej. Będzie łącznie kilkadziesiąt sztuk które będziemy sprzedawać po bardzo atrakcyjnych cenach. Myślę, że to będzie dobra propozycja dla koneserów i kolekcjonerów. Pełną specyfikację i ceny zamieścimy na forum FC po tym, jak dostawa będzie już w naszym magazynie.
Odnośnie Fishing Center:
W powyższym temacie pojawiły się stwierdzenia, że jakoby w FC montuje się wyłącznie wędziska w tradycyjnym, standardowym wykonaniu. Wypacza to obraz naszej firmy i dlatego postanowiłem uruchomić na stronie galerię zdjęć. Zdjęcia które są tam aktualnie zamieszczone to kilka wędzisk które zostały u nas zmontowane w przeciągu kilku ostatnich dni. Galeria będzie sukcesywnie aktualizowana o nowe, ciekawe wykonania.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski