Rozumiem, ze byly takie zajebiste i tak wspaniale, ze musiales posprzedawac bo za dobre byly dla ciebie zas idealem sa bistmastery z pierwszej seri?
Moze tez przypomnisz kolegom na czym polegal problem z gwarancja w FC bo z tego co ja pamietam to dales dupy wysylajac komus wedke na sprzedaz bez ubezpieczenia i niestety kurier ja polamal.
Nie, Panie Bitrut, nie były za dobre dla mnie. Po prostu mi nie pasowały. Dlatego je sprzedałem. I zwróć uwagę, ze ja pisze o wykonaniu kija, a nie o jego pracy i przypasowaniu.
Dupy to Ty możesz dawać. Moja przesyłka była ubezpieczona, niestety przez 2 miesiące "przepraw" prawnych nie uznano reklamacji, bo paczka była odebrana i nienaruszona i nie rozpakowana przy kurierze. Oddalem kupującemu pieniądze w całości i sam zostałem ze złamanym kijem.
W FC nie liczył na reklamacje złamanego przez kuriera kija, a jedynie pomoc w załatwieniu gwarancji na blank (odpłatnej, bo MHX ma dożywotnia gwarancje na blank jak sam dobrze wiesz). Dokładnie opisałem sytuacje zgodnie z prawda licząc, ze pracownia, która robiła kij i która jest przedstawicielem blankow, pomóż w sprawie gwarancji, zapłacę ustalona kwotę 30$ i otrzymam nowy blank. Zlano mnie niestety ciepłym moczem, widocznie Pan Irek nie miał czasu na takie pierdoły. Za to inna renomowana pracownia bez problemu mi pomogła i za niecałe 100zl dostałem nowy blank.
Tak wiec ja mowię o jednym, a Ty jak zwykle wyjeżdzasz z czymś innym. No ale przecież to norma...
Użytkownik Żbiku edytował ten post 13 sierpień 2015 - 13:26