Tak,tylko gro Polaków chciałoby oblecieć wszystko właśnie tą jedną wędką,dlatego wychodzimy mu z nowym produktem naprzeciw.
Użytkownik kogut edytował ten post 03 marzec 2016 - 16:25
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 marzec 2016 - 16:24
Tak,tylko gro Polaków chciałoby oblecieć wszystko właśnie tą jedną wędką,dlatego wychodzimy mu z nowym produktem naprzeciw.
Użytkownik kogut edytował ten post 03 marzec 2016 - 16:25
Napisano 03 marzec 2016 - 17:02
Tez zczerwienialem na gebie,gdy Hubert uwiesil sie na szczytowce blanku NFC mocniejszego. Zamykalem nawet oczy,bo myslalem , ze za chwile strzeli-wytrzymal, a ja wypadlem prawie z butow. Moim zdaniem nie da sie komfortowo obleciec szerokie spectrum jednym kijem.
Nie osadzajmy z gory,zobaczymy jak blanki zostana oblowione itd. Moze innym wystarcza te dwie pozycje do lowienia.
Napisano 03 marzec 2016 - 17:26
Napisano 03 marzec 2016 - 17:29
A co Ci w p904 nie pasuje tak z ciekawości zapytam ?Też się nabrałem na "tato ale takich blanków nie ma"i zrobiłem najgorszy kij jaki do tej pory miałem P904 MHX reklama czyni cuda ale teraz podchodzę ostrożnie do okonoiwo-sumowych blanków z FC
Napisano 03 marzec 2016 - 17:45
Napisano 03 marzec 2016 - 18:44
Napisano 03 marzec 2016 - 19:25
Napisano 03 marzec 2016 - 19:49
Artur, czy piszesz o blanku FC-NFC66 REV4 ? Czy do Ciebie G.L. też przysłał te blanki?
Napisano 03 marzec 2016 - 20:12
Koledze zapewne chodzi o ten blank...
A co Ci w p904 nie pasuje tak z ciekawości zapytam ?
Napisano 03 marzec 2016 - 20:14
Koledze zapewne chodzi o ten blank...
Pewnie tak, pytania, opinie i odpowiedzi mieszają się jak nie ma odniesienia.
Napisano 03 marzec 2016 - 20:38
Zacznijmy używać wędek do łowienia komfortowo na różne techniki(przynęty),a dopiero później do ryb jakie chcielibyśmy łowić,bo przyłów nie śpi i też żeruje.
A ja kurczę właśnie to czynię za pomocą passe ptaszorów . I do dzisiejszego wieczora było mi z tym dobrze , a przez Daniela czuję się tak , jakbym do moich białych skarpetek założył eleganckie , czarne Kuboty . Jak żyć ?...
Napisano 03 marzec 2016 - 20:44
A ja kurczę właśnie to czynię za pomocą passe ptaszorów . I do dzisiejszego wieczora było mi z tym dobrze , a przez Daniela czuję się tak , jakbym do moich białych skarpetek założył eleganckie , czarne Kuboty . Jak żyć ?...
No to teraz pozostaje mi tylko przeprosic.
Nie chcialem nikomu zobrzydzic jego wedek.
Protestowalem i protestuje tylko przed porownywaniem nieporownywalnego
POLAMANIA KIJA!
Napisano 03 marzec 2016 - 20:45
Bartek,ja też się tak jakoś dziwnie teraz czuję patrząc w kąt pokoju gdzie, jak z popiołów się cztery ptaszyska wyłaniają
Napisano 03 marzec 2016 - 20:55
Protestowalem i protestuje tylko przed porownywaniem nieporownywalnego
Guzu, nie porownywalem zadnej z tych firm! Napisalem tylko ze inne firmy tez robia blanki specjalnie na polski rynek, to ze Gary tez zrobil (co sie chwali, i co mi sie podoba) nie znaczy ze to jakies ladowanie na ksiezycu
Użytkownik Del Toro edytował ten post 03 marzec 2016 - 20:56
Napisano 03 marzec 2016 - 21:11
(...)
POLAMANIA KIJA!
A niech Cię ! Byle nie TX-a tylko , please .
A swoją drogą , wracając do przytaczanych Loomis'ów , pamiętam jak po ubiegłorocznej Rybomanii gdzieś pisałem o wrażeniu ( bardzo pozytywnym zresztą ) , jakie wywarł na mnie kijek zrobiony na 8 lb blanku G.Loomisa , wystawiony bodajże na stoisku Art-Rodu . Wyszła z tego mega fajna okoniówka , a zaraz rozległy się głosy o jakimś kwadratowym ugięciu czy cóś ... A ja tam nic takiego nie widziałem . Opinie innych potrafią być przekleństwem dla poszukujących w ciemno . Zarówno te negatywne , jak i pozytywne .
Napisano 03 marzec 2016 - 21:22
tak wracając do samej pracowni.....
poszedłem kilka dni temu pooglądać i pomachać blankiem nad którym się zastanawiałem..... oczywiście gadu gadu do czego i co miałby ten blank robić.... no koniec końców zmacałem 3 kuzynki i.... gdyby nie to że mają 2.20-2.30 to już bym się zastanawiał który będzie "psuty" przeze mnie....a tak....koncepcje mi się mieszają....
niewątpliwą zaletą jest to że filtrując marketing i skupiając się na tym co się trzyma w ręku można obejrzeć baaardzo duże spektrum blanków. może nie olbrzymiej ilości producentów ale za to w ramach tych kilku jest w czym mieszać i to jest zdecydowany ich atut, z którym się nie da dyskutować.
Napisano 03 marzec 2016 - 21:56
Bartek,ja też się tak jakoś dziwnie teraz czuję patrząc w kąt pokoju gdzie, jak z popiołów się cztery ptaszyska wyłaniają
Może jakaś zasłonka to zniweluje...
z popiołów mówisz to może blaszana?!
Napisano 04 marzec 2016 - 14:56
Grześ,nie będzie żadnej zasłonki ,bo jak każdy wie to i tak, materiał byłby na nią był tkany w chrl. a ja jakoś się tego nie wstydzę ,tak jak i pan ITO,że jego wędki nie są tkane w pod górą świata,tak samo jak przelotki Fuji Toritze .
Oczywiście nic nie ujmując posiadaczom Amerykańskiej technologi
Użytkownik kogut edytował ten post 04 marzec 2016 - 15:14
Napisano 10 marzec 2016 - 19:22
Kolejne, tym razem lżejsze Nano dotarło
Kijek z przeznaczeniem na jazio-klenie z pływadła oraz pstrągi.
Uzbrojone lekko, piana, DPS gs, Alconite w systemie KR 20-4.0
Wykonanie ładne, schludne, zgodne z oczekiwaniami - Dzięki Panie Irku
Nano będzie sparowane z Vańkiem 4000.
Napisano 18 marzec 2016 - 18:15
Mój zestaw UL S842-2 (96 gram) od FC, Vaniek 4000 oraz pajęczyna Oshikage.
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych