ty to najnormalniej w swiecie zboczony jestes a najgorsze w tej herezji jest to, ze w uchwycie masz kolowrotek, co ja go sobie kupic nie moge no dobra, w rewanzu, na koniec kwietnia, tez wstawie wedke z poznania ... jak wyscig, to wyscigPrzed Państwem zatem kumulacja odrażających herezji
#21 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2012 - 19:04
#22 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2012 - 22:58
Lami XL782, 6'6,6-10lb,1/16-5/16 w otoczeniu DPN-u, marca,fajnego woblera i przypadkowego multi.
Co do pracowni-ja mam sporo bliżej miejsca chłopaki mają dużo więcej, zarówno na zrobienie wędek jak i ekspozycje sprzętu sklepowego. Wybór przynęt spiningowych firmowych jaki i hand made - zajebisty, zawsze służą radą i humorem Blanków na stanie -naprawdę jest w czym wybierać,nie tylko Lamiglas, jakby się mogło wydawać Komu po drodze,polecam
#23 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2012 - 07:43
Przed Państwem zatem kumulacja odrażających herezji
[/quote]
ty to najnormalniej w swiecie zboczony jestes a najgorsze w tej herezji jest to, ze w uchwycie masz kolowrotek, co ja go sobie kupic nie moge no dobra, w rewanzu, na koniec kwietnia, tez wstawie wedke z poznania ... jak wyscig, to wyscig
[/quote]
Pitt byłeś przejazdem czy załatwiałeś przez telefon?
#24 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2012 - 10:02
#25 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2012 - 10:10
Wrzuć foto kija jak już dostaniesz, ciekawy jestem co ci chłopaki montowali.
#26 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2012 - 13:38
Przed Państwem zatem kumulacja odrażających herezji: Kijek 4-8 lb na pstrągi! 1,98 - 2-częściowy!
nie taka znowu herezja ja od tego sezonu używam Major Crafta Troutino 2-8lb
jest to model najmocniejszy z serii
#27 OFFLINE
Napisano 17 maj 2012 - 18:20
#28 OFFLINE
Napisano 17 maj 2012 - 19:01
Mam to w skromniejszym wykonczeniu (ale tez pod casta zbrojone).
Pierwsza klasa. Ale prawdziwe oblicze pokaze niedlugo na niesumowym trollingu
@Chub
Przy najblizszej okazji rzuce okiem na ten kijek na tytanach, kolowrotek jakos kojarze
#29 OFFLINE
Napisano 17 maj 2012 - 20:24
#30 OFFLINE
Napisano 17 maj 2012 - 22:39
miałeś wątpliwości?widzę tych ich dzieł na pęki,każde inne,ale zawsze dobre,nie ważne dla kogo,jak wiesz czego chcesz ,to masz
#31 OFFLINE
Napisano 18 maj 2012 - 10:41
oczywiscie, ze tak, robilem w art-rod pierwszy kij i nie mialem doswiadczenia z ich wyrobami ... zreszta zawsze mam watpliwosci tak dlugo, az sie sam na wlasnej skorze nie przekonam@pitt- napisałeś że wykonanie 1-sza klasa,pozostaje pytanie :
miałeś wątpliwości?
- Friko lubi to
#32 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2013 - 22:10
Witam wszystkich chciał bym spytać czy ma ktoś ugięcie tego kijka St.Croix 3SC96MHF2 Avid ?
Bo wybieram między Lamiglasem XSH1052MT Magnum Taper jako kij pod sandacza na rzekę który złączy do kupy łowienie wobkiem i gumą ...obawiam się tu wiotkich szczytów jak to z nimi jest ?
Pozdrawiam
Użytkownik Tomekoo edytował ten post 11 lipiec 2013 - 22:12
#33 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2013 - 20:43
Może ktoś wie czy pracownia(sklep) jest czynna w sobotę i w jakich godzinach? Na stronie nie ma żadnych informacji.
pozdrawiam
#34 OFFLINE
#35 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2013 - 21:37
#36 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 12:37
Chciałbym tą drogą zadać Panom z AR pytanie na kóre nie znalazłem odpowiedzi kopiąc po necie.
Czy wiecie z jakiego grafitu zrobione są nowe konstrukcje Lamiglasa z serii SI S&S ???
#37 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 15:00
Chciałbym tą drogą zadać Panom z AR pytanie na kóre nie znalazłem odpowiedzi kopiąc po necie.
Czy wiecie z jakiego grafitu zrobione są nowe konstrukcje Lamiglasa z serii SI S&S ???
Podepnę się i ja do powyższego pytania.
#38 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 22:52
Arek z dobrego grafitu...
- robbox4 lubi to
#39 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2013 - 08:45
Może faktycznie kopię pół metra głębiej niż leży skarb ale taką mam naturę
- Friko, popper, Jozi i 2 innych osób lubią to
#40 OFFLINE
Napisano 22 październik 2013 - 19:46
Sezon zmierza ku końcowi, a tu rzutem na taśmę, jedno z jego największych odkryć - przynajmniej dla mnie.
Po długich i wnikliwych poszukiwaniach znalazłem zaskakujące rozwiązanie niby banalnego zagadnienia: kij spinningowy 2,6 m, 17 lb, do ok. 30 g. Lekka trociówka na leśne odcinki, brzegowa wędka na szczupaki i okonie, poręczny kijek na wiele innych okazji. Czyli tzw. (pardonnez le mot) "uniwersał"
Nie miał Lamiglas, nie pasował St. Croix, nie przekonywał Rogue. Został Loomis
Z North Fork Composites przyjechał do mnie zatem blank St 865-2 (IM). Czyli "średni grafit" (aż się boję, w takim razie, tego "wysokiego"; co gorsza, pewnie nie powstrzymam się przed spróbowaniem ).
Trochę sobie poczekał, bo w Poznaniu ruch nie lada , ale jak się już doczekał swoich SiC-ów...
Przerósł moje nadzieje, bez dwóch zdań. Opisany jako "Fast", lubi się wygiąć, nie tracąc nic z wybitnej czułości: to pierwszy kij, na którym czułem pracę uklejki RH10 postawionej nieruchomo w nurcie. Zdolny obsłużyć 3-calowe gumy na główkach 10-20 g, uklejkowe woblery 5-12 cm. Wszystkim tym rzuca daleko i celnie - po wymachu gaśnie natychmiast.
nfc1(2).JPG 135,47 KB 70 Ilość pobrań nfc2(2).JPG 131,46 KB 52 Ilość pobrań nfc3(1).JPG 30,42 KB 52 Ilość pobrań
- Friko, Guzu, jerzy i 2 innych osób lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pracownia, lamiglas, st.croix, north fork, talon
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blanki TravelNapisany przez SzymusS , 09 cze 2008 blank, travel, mhx, talon |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
||
Hand made →
Pracownia Dragon - Design FishingNapisany przez Taps , 05 paź 2016 dragon, pracownia, rodbuilding |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki St. CroixNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 07 lut 2007 blank, st.croix |
|
|
||
|
Hand made →
Mazur RodsNapisany przez spinning-team , 24 wrz 2015 pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych