A kto tu o sentymentach prawi?
Rafał, budujesz, to wiesz. Każdemu inaczej w duszy gra i preferencje (te sprzętowe, rzecz jasna) ma inne nawet, jeśli pominiemy sprawy budżetowe. Ja po prostu lubię pracę BR, Taiahy, Lamiglasa CF i.......... Daiwy od Whiskera w górkę.
Oczywiście konkretne modele różnią się i nie mogę generalizować ale tak już jest, że Avidy mi zupełnie "nie smakują", Elitki są "za ostre" a Phoenix" za suchy" (cokolwiek to znaczy dla każdego z nas )
Panowie piszecie o wedkach,które już posiadacie i które na tzw.dożywocie są praktycznie skazane Nawet atrakcyjna cena skutecznie pohamuje potencjalnego nabywcę,właśnie z powodu zakonczenia ich produkcji.
No a jak. Mamy pisać o tym czego nie znamy?
FX966 trzymałem w łapce jedynie goły blank. Mam pisać, ze fajny? Nie wiem. Może i fajny.
Za to Patryk wie i to właśnie napisał. I co lepiej. Ja Jemu wierzę.
Wierzę też w to co Ty napiszesz, bo masz znacznie szersze spojrzenie na temat jako budowniczy.
A wracając do fascynacji. Tak mimochodem. Patrz jakie emocje wzbudzają starsze modele kołowrotków.
Może i na starsze patyki, przyjdzie jeszcze czas.
Nie zawsze "kosa" jest potrzebna. Nie każdy "kosy" lubi. Ba, nie każdy potrafi wykorzystać zalety tzw. "kosy"