Coś o nocnych siatach słyszałem .Ale tylko słyszałem
Zalew Siemianówka
#2621 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 06:42
- mafijas lubi to
#2622 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 13:11
też co nieco słyszałem o nocnych akcjach na torach. Ale co tu się dziwić jak kontroli nie ma...
#2623 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 15:36
Po raz kolejny muszę wygłosić zdanie negujące. Może i rzadko jestem na Siemianówce, ale poza sławnymi wielokrotnymi spływami łodzi do brzegu (z jakich powodów nie wiem, nie snuję domysłów poza jednym- może nie każdy chce i potrafi wysikać się na wodzie ) nigdy nie widziałem tu (nawet nie mogę napisać "zaobserwowanych" przez was) "nocnych akcjach"!!!. Zwróćcie uwagę, iż sami obniżacie swą wiarygodność w odniesieniu do owych "mających miejsce akcji" pisząc "słyszałem o tym", "ktoś mówił o tym", ktoś zna kogoś kto to widział" etc.. Na koniec: WIDZIAŁEŚ, SŁYSZAŁEŚ coś bezprawnego REAGUJ-nie musisz nawet bezpośrednio zadzwoń, zrób zdjęcie itd. inaczej to tylko PLOTKI!
- sicek90 lubi to
#2624 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 16:12
czyli tak jak napisałeś sam, jesteś za rzadko na siemce
- czocho lubi to
#2625 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 16:23
Po raz kolejny muszę wygłosić zdanie negujące. Może i rzadko jestem na Siemianówce, ale poza sławnymi wielokrotnymi spływami łodzi do brzegu (z jakich powodów nie wiem, nie snuję domysłów poza jednym- może nie każdy chce i potrafi wysikać się na wodzie ) nigdy nie widziałem tu (nawet nie mogę napisać "zaobserwowanych" przez was) "nocnych akcjach"!!!. Zwróćcie uwagę, iż sami obniżacie swą wiarygodność w odniesieniu do owych "mających miejsce akcji" pisząc "słyszałem o tym", "ktoś mówił o tym", ktoś zna kogoś kto to widział" etc.. Na koniec: WIDZIAŁEŚ, SŁYSZAŁEŚ coś bezprawnego REAGUJ-nie musisz nawet bezpośrednio zadzwoń, zrób zdjęcie itd. inaczej to tylko PLOTKI!
Jak to mówią u nas na dzikim wschodzie....w d.....byłeś i g.... widziałeś....Sorry Bartas, ale musiałem....rób swoje
#2626 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 16:26
Będę z rodzinką w okolicy a brak miejsca w samochodzie na swój ponton, proszę info na priv
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
#2627 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 16:37
https://www.extremewater.pl/ ... tam dzwoń maja łodki z silnikami. Koledzy brali romane z 5km
Użytkownik Krystianin edytował ten post 05 wrzesień 2019 - 16:41
#2628 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 16:44
Dzięki, może się skuszę, ale wolał bym łódkę za 20/30 i swój silnik zabrachttps://www.extremewater.pl/ ... tam dzwoń maja łodki z silnikami. Koledzy brali romane z 5km
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
#2629 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2019 - 20:12
Grzybek 38 częściej zaglądaj na zbiornik ale nie w godzinach 8-15.Kilka nocek nad brzegiem zbiornika a może i ty coś usłyszysz ?
#2630 Guest_keri_*
Napisano 06 wrzesień 2019 - 14:42
Wniosek jest tylko jeden. Siemianówka to ostoja patologii wędkarskiej i obojętniaków.
Patologia kłusuje, stawia siaty, spływa z kompletami kilka razy dziennie zabija nie wymiarowe a obojetniacy widza to wszystko i nie reagują!
Czytam tu wypowiedzi trochę sarkastyczne wędkarzy którzy są w zarządach kół. Działają w PZW a często też mówią o sobie "to my uchroniliśmy Siemianówkę od siat".
Internet szumi o Siemianówce jako matecznik nie etycznych wędkarzy. Na pytanie do policji ile miała zgłoszeń o łamaniu prawa na Siemianówce odpowiadają jedno góra dwa w miesiącu. Pytając PZW w Białymstoku słyszy się raczej że ktoś dzwonił że "zapewne jest jakaś choroba w zalewie bo duże szczupaki nie biorą" a o łamaniu prawa cisza.
Pozwalacie na to koledzy działacze i stali bywalcy to nie narzekajcie. A jest tu na forum kilka osób które są tam prawie codziennie i to od wielu lat.
- Sandi lubi to
#2631 OFFLINE
Napisano 06 wrzesień 2019 - 16:54
I tu się mylisz kolego zwracam zwracałem i zawsze będę zwracał uwagę a nie raz podpływają koledzy z państwowej oraz społeczni po moich telefonach tylko nie z białego ale siedleccy którzy łowią na zbiorniku i sa za 5min a nie za godzinę albo jak ty napisałeś nie mają zgłoszeń, Dwa lata temu myslałem że będe miał sześć kapci bo dzień wcześniej zwróciłem uwagę że łowią na dwie żywcówki i jeszcze spinningują .Kolega z państwowej pojawił się za 2 min i pouczył klientów a rano spotkaliśmy się na slipie wodując łódź.Myślałem że się odegrają bo słyszałem jak powiedzieli ciekawe gdzie się woduje.Tak więc reagować będe a w tym roku mam jeszcze jeden argument GÓRNY WYMIAR OCHRONNY,i jak słyszę od ludzi nad woda że spływa ktoś z sandaczem powyżej 80+ i ja mówię o górnym to ludzie patrzą się na mnie jak na kosmitę .Panowie więcej szumu na temat GÓRNEGO.
- Krystianin lubi to
#2632 Guest_keri_*
Napisano 06 wrzesień 2019 - 17:56
I tu się mylisz kolego zwracam zwracałem i zawsze będę zwracał uwagę a nie raz podpływają koledzy z państwowej oraz społeczni po moich telefonach tylko nie z białego ale siedleccy którzy łowią na zbiorniku i sa za 5min a nie za godzinę albo jak ty napisałeś nie mają zgłoszeń, Dwa lata temu myslałem że będe miał sześć kapci bo dzień wcześniej zwróciłem uwagę że łowią na dwie żywcówki i jeszcze spinningują .Kolega z państwowej pojawił się za 2 min i pouczył klientów a rano spotkaliśmy się na slipie wodując łódź.Myślałem że się odegrają bo słyszałem jak powiedzieli ciekawe gdzie się woduje.Tak więc reagować będe a w tym roku mam jeszcze jeden argument GÓRNY WYMIAR OCHRONNY,i jak słyszę od ludzi nad woda że spływa ktoś z sandaczem powyżej 80+ i ja mówię o górnym to ludzie patrzą się na mnie jak na kosmitę .Panowie więcej szumu na temat GÓRNEGO.
Szacunek Andrzej za to co robisz w szczególności że jesteś z okręgu który nie jest gospodarzem Siemianówki.
Oby więcej takich zachowań.
Zaraź tym "lokalnych działaczy Siemianówkowych" .
#2633 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2019 - 17:00
- lukaszglu i Sandi lubią to
#2634 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2019 - 19:37
We wtorek było dużo padłej okleji na brzegu przy Kryhliku.
#2635 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2019 - 20:14
Sinice albo prąd.
#2636 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2019 - 22:35
We wtorek było dużo padłej okleji na brzegu przy Kryhliku.
ukleja chyba.
#2637 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2019 - 16:36
ukleja chyba.
Jedni mówią ukleja inni okleja.
- pawel79ozo lubi to
#2638 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2019 - 17:09
Ukleja:
https://www.google.c...iw=1280&bih=881
Okleja.
https://www.google.c...iw=1280&bih=881