Ja niestety odpadam Po pierwsze z racji pracy, po drugie obowiązki rodzinne. Sam już nie wiem, w co ręce wsadzić...a gdzie ryby?
STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY
#21 OFFLINE
Napisano 05 sierpień 2015 - 12:27
#22 OFFLINE
Napisano 05 sierpień 2015 - 19:31
Kamil, Fido zapewne będzie jeszcze nie jedna okazja.Warunki na wyspie nie najgorsze, jest cień i wodopój.
Jutro odbieram nagrody z Torunia, bynajmniej nie pierniki Sprawdzają się na Wiśle i na Odrze, robota pierwej sort !
#23 OFFLINE
Napisano 07 sierpień 2015 - 15:22
Z racji mojego pobytu na urlopie do dnia wczorajszego, dopiero dziś mogłem odwiedzić wyspę i zobaczyć co w trawie piszczy...
Myślę że kwitnąca woda i przyducha to tylko niektóre argumenty aby spotkanie pod znakiem SFW przełożyć na inny termin
C.D.N. ...
#24 OFFLINE
Napisano 07 sierpień 2015 - 18:12
Panowie, ja podobnie do Kamila, mam taki kocioł, że się już przewracam o własne nogi, a wyjazd do Norwegii za równe 24 godziny. Mimo dużych chęci, odpadam. Chętnie spotkam się z Wami we wrześniu. Pozdrawiam!
- Kamil Z. lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2015 - 10:57
Kiedy następny "STREET FISHING - WROCŁAW"?
#26 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2015 - 11:09
Jak mieszkałem koło Rynku, to tak 1x, 2x dziennie
#27 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2015 - 23:16
A u mnie dzisiaj 2x.
Rano Bartoszowice a przed południem Oławka ale czy to street czy tylko urban
#28 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2015 - 09:20
Skoro wszyscy tak intensywnie trenują to może 12.09.2015 będzie odpowiednią datą? Nagrody wciąż czekają
Ja wczoraj na zestawie muchowym miałem ładnego kleksa ale niestety 0,18 nie dała rady A później to już tragedia, sznur pękł i trzeba nabyć nowy. Tymczasem powrót do spinna.
#29 OFFLINE
Napisano 21 sierpień 2015 - 09:55
Jest nowy termin spotkania, miejsce bez zmian. Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie z odrobiną rywalizacji w tle
#30 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 21:45
A później to już tragedia, sznur pękł i trzeba nabyć nowy. Tymczasem powrót do spinna.
A może da radę naprawić ? http://jerkbait.pl/t...ciętego-sznura/
- Zed Zgred lubi to
#31 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 22:01
A może da radę naprawić ? http://jerkbait.pl/t...ciętego-sznura/
Sznur przeszedł naprawę w trochę innej formie. Wczoraj było pożegnanie z kropkami na Kwisie
#32 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 22:37
A widzisz, bo na datę posta nie spojrzałem
#33 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2015 - 16:29
Oj Zedu, Zedu, za skarby świata nie potrafisz trafić z pogodą, chiba nici znów z tego...
http://www.yr.no/pla...ocław/long.html
#34 OFFLINE
Napisano 06 wrzesień 2015 - 13:39
Haki bez zadziorów.... powodzenia...
zgadzam się w 100% widać że zrobione specjalnie pod kogoś kto łowi na muchówkę....poza tym nie przesadzajmy z ta krzywdą dla ryby bo nie długo zaczniemy bez haków łowić najlepiej wirtualnie...
#35 OFFLINE
Napisano 06 wrzesień 2015 - 17:49
Oj Zedu, Zedu, za skarby świata nie potrafisz trafić z pogodą, chiba nici znów z tego...
Nie ma odwrotu Nie ma złej pogody są tylko źle ubrani
zgadzam się w 100% widać że zrobione specjalnie pod kogoś kto łowi na muchówkę....poza tym nie przesadzajmy z ta krzywdą dla ryby bo nie długo zaczniemy bez haków łowić najlepiej wirtualnie...
Brednie piszesz Nie masz ochoty, nie przychodź.
#36 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2015 - 08:09
Faktycznie teraz spojrzałem na zalinkowaną prognozę i zupełnie dobrze to teraz wygląda, po deszczu i wietrze ani śladu. Wręcz idealna pogoda sie zapowiada
#37 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2015 - 21:42
Niedługo sobota i czas spotkania pod szyldem SFW. A więc kilka szczegółów. Spotykamy się o 8:00 na Wyspie Słodowej. Miejsce będzie dobrze widoczne, oznaczone banerem jb.pl. Łowimy na Wyspie Słodowej, Bielarskiej, Młyńskiej. Łowimy na spinning, casting oraz muchę. Używamy haków bez zadziorów i kolekcjonujemy zdjęcia ryb odpływających w dobrej kondycji Dla najskuteczniejszych nagrody w postaci woblerów wykonanych przez kolegę @Bartass
O godzinie 14:00 powrót do miejsca spotkania i podsumowanie.
Jeśli rodzą się jakieś niejasności to śmiało pytać.
Wodom Cześć!
#38 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2015 - 21:45
No i wyspa Tamka też chyba może być i wybrzeża od strony miasta, Uniwersytetu, pl Bema?
#39 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2015 - 21:56
Tamka jak mi się wydaje zamknięta jest i na sprzedaż idzie Ul Grodzka od uniwerku jak najbardziej, pl. Bema także, to w zasadzie wyspa Młyńska. Obym nie musiał biegać na Grunwald żeby zrobić foto bo kilka mam zamiar zrobić
#40 OFFLINE
Napisano 09 wrzesień 2015 - 10:29
Jeśli można dołączyć, bardzo chętnie Was poznam
Łowisko niestety chyba tylko dla wtajemniczonych...
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: street fishing, c&r, wrocław, poland, urban fishing
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych