Street Fishing Poland - WARSZAWA - podsumowanie imprezy 17/10/2015
#621 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 18:43
Nawet by pojechała ze mną
#622 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 18:45
Wesol nic nie mów po prostu, pakuj się i tyle.
Jak się żona zapyta powiesz, że nie możesz powiedzieć bo nie chce słyszeć
Gdyby nie była w ciąży to pewnie bym tak zrobił
#623 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 18:46
Mamusia nie chce z córką posiedzieć?
#624 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 18:49
Hehe..
Rozwiązanie pod koniec stycznia, początek lutego a Mamusia to 200km od Warszawy całe szczęście
- Hesher lubi to
#625 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 18:51
Z tym szczęściem to żartowałem jakby Mamusia przypadkiem forum czytała
- Pisarz.......ewski Piotr, ezehiel, coma i 1 inna osoba lubią to
#626 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 19:03
Wesol jak trzeba to ci powołanie na manewry wyślemy poleconym
- Wesol lubi to
#627 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 20:27
- Pisarz.......ewski Piotr lubi to
#628 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 20:35
Hehe..
Rozwiązanie pod koniec stycznia, początek lutego a Mamusia to 200km od Warszawy całe szczęście
Już od dawna jest udowodnione , że miłość do teściowej rośnie wprost proporcjonalnie , do odległości w jakiej mieszka od zięcia .
- Mariano Mariano i sajdol1 lubią to
#629 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 20:58
Pisarz- nie filozofuj, tylko bierz Dagona i jedziem do Wrocławia
#630 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 21:25
Pisarz- nie filozofuj, tylko bierz Dagona i jedziem do Wrocławia
Nie filozofuję , tylko mówię z autopsji. Moja teściowa mieszka w Krakowie .
Wrocław kusi mnie , jak pszczołę cukier . Z Darkiem nie jest tak prosto , na tą chwilę nie aktywny.
#631 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 13:36
Witam,napisałem relację z tego jakże udanego spotkania wędkarzy z całej Polski a nie tylko z Wawy .Pozdrawiam wszystkich
#632 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 13:38
FB jest odnośnikiem do mojego bloga
#633 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 17:23
FB jest odnośnikiem do mojego bloga
Gdzie relacja?
#634 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 23:13
Ktoś z Zielonej Góry oraz okolic się wybiera? Można by pojechać wspólnie, zawsze to razniej
- remek lubi to
#635 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 23:15
- Kept'n lubi to
#636 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 23:24
Widziałem na fotkach chłopaków z CF Zielonogórskie Polowania Na Rzeczne Potwory mają potwierdzony skład w ilości 2 osoby, staram się zgarnąć resztę ekipy do tego czasu.
Użytkownik Kapitan Szczupak edytował ten post 24 październik 2015 - 23:28
#637 OFFLINE
Napisano 25 październik 2015 - 07:56
Widziałem na fotkach chłopaków z CF Zielonogórskie Polowania Na Rzeczne Potwory mają potwierdzony skład w ilości 2 osoby, staram się zgarnąć resztę ekipy do tego czasu.
Super!
#638 OFFLINE
Napisano 27 październik 2015 - 11:40
ttp://sandacznoca.pl/2015/10/18/street-fishing-warszawa/ opisałem co widziałem.Warto przeczytać,Impreza była zarombista
- remek lubi to
#639 OFFLINE
Napisano 27 październik 2015 - 11:43
Street Fishing Warszawa
Impreza jakiej w moim odczuciu jeszcze nie było. Gdzie radość spotkania przyćmiła rywalizację o nagrody. Nie można pisać o czymś w czym się nie uczestniczyło, ale ja tam byłem, mokłem na własne życzenie i bawiłem się sednie ,jak wszyscy. Zaszczycił nas swoją osobą Karol Zacharczyk znany wędkarz i publicysta. To nie były zwykłe zawody, to była integracja w czystej postaci.Ranek….no nie tak do końca ( ok.9.00 ) organizatorzy tak jak łowiący już byli w akcji od ( no nie wiem 6,00,? ) Przywitał nas deszcz który popadywał z różnym natężeniem, szaro, smutno i ponuro ,mogło by się wydawać….ale, nie! ludzie drepczący z plakietkami na piersiach byli dziwnie mili i uśmiechnięci, kije które dzierżyli w dłoniach stawiały ich raczej w szrankach niż w tej spokojnej atmosferze mżystego poranka. Dobrze oznaczone miejsce centralne zawodów(biuro?)rejestracja i już. Woda naprawdę duża, możliwości mnóstwo tyle że wszystko z brzegu, a tafla spokojna-nic się nie dzieje(bądź człowieku mądry skąd zacząć)Gorąca herbata, słodycze (jakże potrzebne w takim dniu)miałem robić tylko zdjęcia więc? nie wziąłem wędek żeby nie kusić losu. Nie potrafię pogodzić tych dwóch rzeczy(fotografii i spinningu), padający deszcz wykluczał możliwość zrobienia fajnych zdjęć (przynajmniej moim aparatem).Pożyczonym spinningiem wykonałem kilka próbnych rzutów i…..poszło. Zapomniałem o postanowieniu że tylko zdjęća. Dostałem do ręki świetny kij okoniowy , przynęty? trochę gorzej, ale tylu chętnych do pomocy że wkrótce mogłem wybierać, przebierać w wabikach(tak, moi potencjalni przeciwnicy mi pomogli)Łowy w super warunkach, wszystko ze śmiechem wbrew padającemu chwilami wściekle deszczowi.
NIE WAŻNY BYŁ WYNIK! wszyscy mieliśmy dla siebie miłe słowo i (co najważniejsze)USMIECH ! Wyniki ?słabe. Gdzieś padł szczupak 55cm.(póżniejszy zwycięzca)a to okoń (prawie 40) ale generalnie ryba zawiodła (jak i pogoda)Tak prywatnie to muszę zgłosić protest co do wyników!!!!Przy świadkach w trzecim rzucie złapałem KLENIA(no może klenika, trochę mniejszego od wymiaru ale : liczy się wynik!to był jedyny na tych zawodach)póżniej poprawiłem okoniem (trochę mniejszym od zwycięzcy, no może bardziej jak trochę)ale z wymiarem(20cm,chyba)Czyli tak….frekwencja doskonała, humory też. Organizacja wzorowa, nagród było tyle że dostali je wszyscy, dosłownie(dzieci też)aaaa i jeszcze kuchnia(zaprzyjażniona restauracja Remka przyjechała w silnej obsadzie z Szefem ,kucharzem i uroczą kelnerką)Co by nie mówić sponsorzy też wywiązali się na medal(czołówka polskich firm i a może przede wszystkim nasi kochani rękodzielnicy-pokazali klasę)Ci co byli zaliczyli super imprezę a kogo nie było niech żałuje. Pozdrawiam Kolegów z innych okręgów którzy nie zważając na odległość przybyli na tę imprezę(niektórzy ze swoimi pociechami)Fajnie było……szkoda że już po. Następna taka w listopadzie we Wrocławiu, jako że organizator ten sam(Jerkbajt)to będzie super, byle sponsorzy byli tak łaskawi jak teraz. Musiał bym ich wymienić z nazwy ale dużo by to zajęło ,na pewno będzie lista i podziękowania na forum. Tyle napisałem co widziałem(może nie wszystko, ale większość) Do Wrocławia na następny Street Fishing może też się uda wybrać…
- remek, Mariano Mariano, platynowłosy i 3 innych osób lubią to
#640 OFFLINE
Napisano 27 październik 2015 - 14:32
Street Fishing Warszawa
Written by Jerzy CopImpreza jakiej w moim odczuciu jeszcze nie było. Gdzie radość spotkania przyćmiła rywalizację o nagrody. Nie można pisać o czymś w czym się nie uczestniczyło, ale ja tam byłem, mokłem na własne życzenie i bawiłem się sednie ,jak wszyscy. Zaszczycił nas swoją osobą Karol Zacharczyk znany wędkarz i publicysta. To nie były zwykłe zawody, to była integracja w czystej postaci.Ranek….no nie tak do końca ( ok.9.00 ) organizatorzy tak jak łowiący już byli w akcji od ( no nie wiem 6,00,? ) Przywitał nas deszcz który popadywał z różnym natężeniem, szaro, smutno i ponuro ,mogło by się wydawać….ale, nie! ludzie drepczący z plakietkami na piersiach byli dziwnie mili i uśmiechnięci, kije które dzierżyli w dłoniach stawiały ich raczej w szrankach niż w tej spokojnej atmosferze mżystego poranka. Dobrze oznaczone miejsce centralne zawodów(biuro?)rejestracja i już. Woda naprawdę duża, możliwości mnóstwo tyle że wszystko z brzegu, a tafla spokojna-nic się nie dzieje(bądź człowieku mądry skąd zacząć)Gorąca herbata, słodycze (jakże potrzebne w takim dniu)miałem robić tylko zdjęcia więc? nie wziąłem wędek żeby nie kusić losu. Nie potrafię pogodzić tych dwóch rzeczy(fotografii i spinningu), padający deszcz wykluczał możliwość zrobienia fajnych zdjęć (przynajmniej moim aparatem).Pożyczonym spinningiem wykonałem kilka próbnych rzutów i…..poszło. Zapomniałem o postanowieniu że tylko zdjęća. Dostałem do ręki świetny kij okoniowy , przynęty? trochę gorzej, ale tylu chętnych do pomocy że wkrótce mogłem wybierać, przebierać w wabikach(tak, moi potencjalni przeciwnicy mi pomogli)Łowy w super warunkach, wszystko ze śmiechem wbrew padającemu chwilami wściekle deszczowi.
NIE WAŻNY BYŁ WYNIK! wszyscy mieliśmy dla siebie miłe słowo i (co najważniejsze)USMIECH ! Wyniki ?słabe. Gdzieś padł szczupak 55cm.(póżniejszy zwycięzca)a to okoń (prawie 40) ale generalnie ryba zawiodła (jak i pogoda)Tak prywatnie to muszę zgłosić protest co do wyników!!!!Przy świadkach w trzecim rzucie złapałem KLENIA(no może klenika, trochę mniejszego od wymiaru ale : liczy się wynik!to był jedyny na tych zawodach)póżniej poprawiłem okoniem (trochę mniejszym od zwycięzcy, no może bardziej jak trochę)ale z wymiarem(20cm,chyba)Czyli tak….frekwencja doskonała, humory też. Organizacja wzorowa, nagród było tyle że dostali je wszyscy, dosłownie(dzieci też)aaaa i jeszcze kuchnia(zaprzyjażniona restauracja Remka przyjechała w silnej obsadzie z Szefem ,kucharzem i uroczą kelnerką)Co by nie mówić sponsorzy też wywiązali się na medal(czołówka polskich firm i a może przede wszystkim nasi kochani rękodzielnicy-pokazali klasę)Ci co byli zaliczyli super imprezę a kogo nie było niech żałuje. Pozdrawiam Kolegów z innych okręgów którzy nie zważając na odległość przybyli na tę imprezę(niektórzy ze swoimi pociechami)Fajnie było……szkoda że już po. Następna taka w listopadzie we Wrocławiu, jako że organizator ten sam(Jerkbajt)to będzie super, byle sponsorzy byli tak łaskawi jak teraz. Musiał bym ich wymienić z nazwy ale dużo by to zajęło ,na pewno będzie lista i podziękowania na forum. Tyle napisałem co widziałem(może nie wszystko, ale większość) Do Wrocławia na następny Street Fishing może też się uda wybrać…
Fajny opis Jurku.
Uśmiech Was obu Panów...bezcenny.
Pozdrawiam
Alek
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: street fishing, poland, urban fishing, catch and release, c&r
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych