Upssss...
Wątek wydzielony z tematu o pracowni SPINROD
#161 ONLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 14:54
#162 OFFLINE
To nie było trudne- dedukcja wynikająca z całości wątku.
A nagroda to...?
#163 OFFLINE
Niech zgadnę, Robercie wygrałeś ów blank na zawodach, a donatorem była znana pracownia?
#164 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 14:59
Niech zgadnę, Robercie wygrałeś ów blank na zawodach, a donatorem była znana pracownia?
Dobre, lotne i przede wszystkim nie miałkie
#165 ONLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:02
To nie było trudne- dedukcja wynikająca z całości wątku.
A nagroda to...?
Nie sądziłem, że to będzie tak oczywiste
#166 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:03
Nie, to nie jest blank wygrany na zawodach. To jest blank z normalnej dystrybucji zakupiony w USA. Takie kwiatki zdarzają się każdemu producentowi.
U różnych producentów z różnym wynikiem.
Jednak w tym wypadku reklamacja tego blanku ciągnie się od stycznia, niedługo będzie rok. I producent nie ma wątpliwości że to wada produkcyjna.
Co do nagrody to coś się znajdzie
#167 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:06
Nie sądziłem, że to będzie tak oczywiste
Sory.
#168 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:16
Robercie
To trzeba było kupować z normalnej dystrybucji w Polsce to takich problemów byś nie miał . Bo blank nie wyszedł by od nas albo byśmy go wymienili . Natomiast ponieważ masz problemy natury " chciałbym być przedstawicielem Phenixa w Polsce ale nie jestem to już inna sprawa ". Z ciekawości rok trwa wysyłka części z USA do Ciebie ? - to w bardzo złym świetle stawia Twojego dostawce blanków Jeżli przedzwonisz i porozmawiasz ze mną normalnie a nie , po cichu będziesz wysyłał emaile do Phenixa , które mają masę nieprawdziwych informacji bardzo chętnie Ci pomogę .
Pozdrawiam
Łukasz
#169 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:42
Z całym szacunkiem Łukaszu. Reklamacja została zgłoszona do firmy której jesteś przedstawicielem. Blank zakupiony też został u legalnie działającego i mającego autoryzację przedstawiciela firmy Phenix.
Sugerujesz że reszta dystrybutorów jest "nienormalna" ?
Jeżeli chcesz, mogę przesłać korespondencję do Wilbura Quon-a z firmy Phenix, wtedy okaże się ile czekam na blank.
Nie jest tajemnicą. Nie jest też tajemnicą że czekanie na blanki z dystrybucji Rodmas pozwoliło wielu ludziom sprawdzić swój poziom cierpliwości.
Faktem jest że rozmawiałem z firma Phenix na temat dystrybucji. Jednak czekanie po kilka tygodni na odpowiedź też wyczerpało moją cierpliwość.
A ostateczna odpowiedź rozbawiła do łez.
Zdjęcia jednak pokazują jaki blank dostałem mimo kontroli jakości o której tak zapewniasz.
Użytkownik robbox4 edytował ten post 18 listopad 2013 - 15:42
#170 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:45
zapowiada sie druga odslona znakomitej komedii, zapraszam do ekranu wszystkich, ktorzy znaja czesc pierwsza
- Maynard, krzychun, Karol Krause i 2 innych osób lubią to
#171 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:52
.
Już dziesiąta strona wątku, a o pracowni Spinrod skończyło się na pierwszej
Później już tylko pęczniejących insertach ścinających, o brzydkich blankach, różnych firmach, "produkcja, dystrybucja, masturbacja"... o przepisach prawnych, gwarancjach, rękojmiach, o klientach, o zawodach wędkarskich, o nagrodach, o biznesie po polsku, dodatkowo rozmaite dygresje o tematyce najróżniejszej i nie obeszło się bez wtrętów o Macierewiczu. Nie ciąć, nie wydzielać, nie przenosić - nic tylko subskrybować.
Pozrawiam
Grzesiek
- pitt, Łukasz Masiak i haja1978 lubią to
#172 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:55
Pitt
Na komedie nie mam czasu i ochoty -chociaż lubie się pośmiać . Mamy nowe travelki które chcemy wprowadzić i kupe ciekawych komponentów - tak więc robota ciekawa ,
Robercie
Od kogo kupowałeś blank ? Ja tylko piszę ,że taki balnk od nas by nie wyszedł , albo sprawę załatwilibysmy od ręki , bo zadajemy sobie dodatkowy trud i j sprawdzamy towar , a pomyłki zawsze się zdarzają -po co kombinujesz kupjesz gdzieś za granicą a potem boli cię ,ze koszty wysyłki są wysokie . Wilbour zajmuje się firmą Phenix w USA , to porządny i uczciwy facet , więc może niedokońca rozumie te emile i gierki . Ja też nie mam czasu na pierdoły- chcesz pomocy zadzwoń jak facet i pogadaj a jak nie wiesz czego dokońca chcesz to wylewaj swoje frustracje na prywatnym blogu albo cuś
Pozdrawiam
Łukasz
Użytkownik Łukasz Masiak edytował ten post 18 listopad 2013 - 16:05
#173 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:58
Mamy nowe travelki które chcemy wprowadzić
o! napisz cos w waszym watku
#174 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 15:58
Maynard
Trafne podsumowanie
Pozdrawiam
Łukasz
- Maynard lubi to
#175 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 16:03
Pitt
Temat od dłuższego czasu przygotowujemy z chłopakami z Bayan goł . Już rozmawiałem z Pawłem na temat artykułu na ten i inne tematy . W tym wątku travelki mogły by wypaść nie poważnie -a wszyscy jesteśmy przecież śmiertelnie poważni i taka nie powaga mogła by zaszkodzić tak poważnemu przedsięwzięciu , albo wątkowi już sam nie wiem
Ups Przepaszam Pit źle przeczytałem -w swoim wątku jakąś zajawkę wrzucę
Pozdrawiam
Łukasz
Użytkownik Łukasz Masiak edytował ten post 18 listopad 2013 - 16:41
#176 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 16:07
Żale? Frustracje? O czym ty opowiadasz?
Może nie wyraziłem się jasno w poprzednim poście.
Ciężko było miesiącami czekać na towar. Teraz jasne?
Chętnie bym kupił towar gdyby był. Zresztą nie o tym tu mowa.
Rozumiem że jako przedstawiciel wymienisz mi blank bez problemów. A ja nie będę musiał czekać na przesyłkę z Usa miesiącami.
Bardzo Dziekuję.
#177 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 16:08
Maynard
Trafne podsumowanie
Pozdrawiam
Łukasz
Dziękuję, tak jakoś samo mi się nasunęło.
Pozdrawiam
Grzesiek
#178 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 16:57
zapowiada sie druga odslona znakomitej komedii, zapraszam do ekranu wszystkich, ktorzy znaja czesc pierwsza
Poproszę o streszczenie części I Najlepiej z opracowaniem.
#179 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 17:06
kurde, a już minęła prawie godzina bez powiadomień
#180 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 17:28
Poproszę o streszczenie części I Najlepiej z opracowaniem.
Ach, ta dzisiejsza młodzież. Zamiast lekturę przeczytać, to od razu po bryki i inne takie sięga
Użytkownik Dienekes edytował ten post 18 listopad 2013 - 17:29
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych