Paweł podpytaj Łukasza o dostawie w lipcu lub sierpniu blanków phenixa jakieś prototypy maja zagościć w pracowni
#781 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2017 - 14:35
#782 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2017 - 17:05
Domyślam sie jakie to będą przelotki, podobnych używam już prawie od roku, wiele firm z nich korzysta.
Nie Podobno ładniejsze Zobaczymy - ale się cieszę! Ponieważ brakowąło mi pocienionego sic-a w ramce Kr ciut cięższego od Torzitte a lżejszego od zwykłych Kr sic. I w dobrej cenie Naprawdę jestem ciekawy ...
SeaGuide RS SIC kolega probował, lżejsze od SIC Fuji, ring typu slim jak w Torizite, troszke cięższe od Torizite
- esox34 i wene lubią to
#783 OFFLINE
#784 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2017 - 07:27
Domyślam sie jakie to będą przelotki, podobnych używam już prawie od roku, wiele firm z nich korzysta.
SeaGuide RS SIC kolega probował, lżejsze od SIC Fuji, ring typu slim jak w Torizite, troszke cięższe od Torizite
Więc dla mnie idealne rozwiązanie ... czekam i jestem na łączach z Łukaszem. Czekam na tel...Wiem ,że czekają na dostawę a Amerykańcy trochę walą w c....
- wene lubi to
#785 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2017 - 10:12
Wkrótce nowa dostawa i parę nowości z CRC więcej info wkrótce , pojawią się również długo oczekiwane sp862mh z Phenix Rods
#786 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 09:53
Kolejna wizyta u Łukasza zaowocowała nowymi projektami SP922ML i SP732UL... wygląda to obłędnie, jak zwykle z klasą.
Ratan będzie jeszcze lekko zmatowiony
Załączone pliki
#787 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 10:06
- maniak lubi to
#788 OFFLINE
#789 OFFLINE
Napisano 16 wrzesień 2018 - 20:21
Ładnie się komponują z tymi Stelkami.
- maniak lubi to
#790 OFFLINE
Napisano 16 wrzesień 2018 - 22:42
Oby oczywiście kijek spisywał się jak najlepiej!
#791 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2018 - 05:19
Widocznie jak ludzie zamawiają w takiej stylistyce, z taką rękojeścią i nitką, to im to odpowiada. Mnie również.
- maniak i Szymon82 lubią to
#792 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2018 - 06:48
Zastanawiam się, kiedy w końcu pojawi się zdjęcie wędki robionej w Rodmas w innej stylistyce niż SKS, rekojesc dzielona z burnta i nieśmiertelna nitka „gunsmoke”... No do znudzenia już tą nitkę Tomek pakuje do każdego kija...
Mało widziałeś
Użytkownik talon edytował ten post 17 wrzesień 2018 - 06:49
- Artek, Szymon82 i darek3523 lubią to
#793 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2018 - 07:15
Od początku wiedziałem co chce w projekcie. Uwielbiam uchwyt SKSS, ratan i dzieloną rękojeść.
Będąc na miejscu widziałem wiele dużo nowych rozwiązań, komponentów, których nie widać na stronie ani na forum... warto tam zajrzeć
Pewnie kolejne projekty będą bardziej innowacyjne bo sam nie mogę się doczekać nowych rozwiązań, które mają mnie przekonać do czegoś innego
- Artek lubi to
#794 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2018 - 07:55
Mało widziałeś
W tym przypadku byłbym ostrożny w tego typu kategorycznych stwierdzeniach.
- wene lubi to
#795 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2018 - 09:56
Użytkownik talon edytował ten post 18 wrzesień 2018 - 09:57
#796 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2018 - 21:25
Zastanawiam się, kiedy w końcu pojawi się zdjęcie wędki robionej w Rodmas w innej stylistyce niż SKS, rekojesc dzielona z burnta i nieśmiertelna nitka „gunsmoke”... No do znudzenia już tą nitkę Tomek pakuje do każdego kija...
A co powiesz o delfinach ?
Już wolę te nitkę
- miramar69 lubi to
#797 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2018 - 07:48
Ja nie twierdze, ze ta nitka jest brzydka, a kij zle wykonany. Nitka mi się nawet podoba i w powyższym przypadku ładnie pasuje do Stelli 18. Sam miałem z 10 wedek z Rodmasa i praktycznie wszystkie (stety bądź niestety) były prawie tak samo zrobione jak powyższe...
Mówię tylko, ze od kilku lat wędki z tej pracowni, które widuje i które np pojawiają się na gieldzie są ciagle tak samo wykonane. Wszędzie SKS, ciagle korek burnt i te same nici (gunsmoke lub brązowy)
- Rebel64 lubi to
#798 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2018 - 08:03
Kuba też się nad tym zastanawiałem...
Doszedłem do wniosku, że chcieli może stworzyć swój design wędzisk, który zawsze można rozpoznać, że ta wędka to wędka z Rodmasu .
#799 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2018 - 08:26
O delfinach się nie wypowiadam, bo to najbarzydsze co może być
Ja nie twierdze, ze ta nitka jest brzydka, a kij zle wykonany. Nitka mi się nawet podoba i w powyższym przypadku ładnie pasuje do Stelli 18. Sam miałem z 10 wedek z Rodmasa i praktycznie wszystkie (stety bądź niestety) były prawie tak samo zrobione jak powyższe...
Mówię tylko, ze od kilku lat wędki z tej pracowni, które widuje i które np pojawiają się na gieldzie są ciagle tak samo wykonane. Wszędzie SKS, ciagle korek burnt i te same nici (gunsmoke lub brązowy)
Kuba, doskonale rozumiem co chciałeś powiedzieć
Taka mi się tylko myśl nasunęła gdyż pomijając walory estetyczne wędek na delfinie ludzie dumnie prezentuje je w swoich wątkach, a przecież każda z nich wygląda tak samo...brzydko .
- miramar69 i jbk lubią to
#800 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2018 - 08:56
- popper, maniak i slawito lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pracownia
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
||
Hand made →
Pracownia Dragon - Design FishingNapisany przez Taps , 05 paź 2016 dragon, pracownia, rodbuilding |
|
|
||
|
Hand made →
Mazur RodsNapisany przez spinning-team , 24 wrz 2015 pracownia |
|
|
|
Hand made →
Zagraniczne pracownie wędkarskieNapisany przez Manniek66 , 23 sty 2015 pracownia |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Hauer Custom RodsNapisany przez andrzej525 , 25 lis 2014 autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych