Naprawa: spodniobutów, śpiochów, woderów, itp.
Napisano 26 październik 2010 - 13:16
Napisano 26 październik 2010 - 13:35
http://www.sklep.fishingart.pl/zestaw-naprawczy-tearaid-p-85 .html

Napisano 26 październik 2010 - 14:50
Na pierwszym miejscu pojawi się, co trzeba
Pzdr,
Fatso
Napisano 26 październik 2010 - 15:53
Napisano 26 październik 2010 - 17:39
Ja też polecam tego pana, będziesz miał naprawione szybko, tanio i dobrze, przynajmniej w moim przypadku tak byloWrzuć w google: Andrzej Błauciak
Na pierwszym miejscu pojawi się, co trzeba
Pzdr,
Fatso

Namiary już Ci wysłałem na priv.
Napisano 26 październik 2010 - 19:41
Co do zlokalizowania przecieku to w moim przypadku ciężka sprawa, gdyż jest kilka bardzo drobnych przecieków, które razem dają duży przeciek (coś jak krwawienie miąższowe w medycynie) i do klejenia zużyłbym kilka tubek stormsure, czy aquasure.
Napisano 26 październik 2010 - 20:19
Dzięki za pomoc.
Co do zlokalizowania przecieku to w moim przypadku ciężka sprawa, gdyż jest kilka bardzo drobnych przecieków, które razem dają duży przeciek (coś jak krwawienie miąższowe w medycynie) i do klejenia zużyłbym kilka tubek stormsure, czy aquasure.
Pan Błauciak da sobie z nimi radę. Na pewno
Napisano 26 październik 2010 - 20:24
a ktos używał tą taśmę o której barwenna wspomina ??
@szpiegu- czytałem gdzieś na flyfishing.pl wątek o tej taśmie.Chłopaki kleili nią różne, bardzo porządne ubrania i naprawdę bardzo chwalili, ponoć świetnie zdaje egzamin.
Napisano 27 październik 2010 - 06:47
Dzięki za pomoc.
i u mnie jest najprawdopodobniej to samo o czym piszesz, dziur nie ma widocznych tylko coś się sączy teraz jest ok ale w Bałtyku jakoś nie mam zamiaru stać i zamarzać
ps. jak lokalizujecie dziurę zalewacie spodniobuty wodą i patrzycie gdzie wychodzi czy na latarkę

Napisano 27 październik 2010 - 07:09
ostatecznie surzarką troche powietrza do srodka,ręka sciśnij powyżej spodziewanej dziury i do wanny z woda,zwykły test na bomble,ja tak robiłem i dało sie zlokalizować.
Napisano 27 październik 2010 - 07:26

Napisano 03 październik 2011 - 16:20
Witam koleg�łw mam problem ze śpiochami oddychającymi tajmen, mam je ok 3 sezon�łw ale zaczynają cieknąć na szwach.Czy jest w Polsce firma lub osoba zajmująca się taką naprawą?Dziękuje i pozdrawiam
Napisano 03 październik 2011 - 16:39
Napisano 03 październik 2011 - 17:50
Napisano 03 październik 2011 - 19:09

- ezehiel lubi to
Napisano 04 październik 2011 - 06:43
Napisano 04 październik 2011 - 07:18
Ja tak�źe miałem problem ze śpiochami i tak�źe polecono mi Pana Andrzeja Błauciaka i �źałuję, �źe oddałem swoje śpiochy do naprawy ale nie dlatego, �źe Pan Błauciak źle naprawia, tylko dlatego, �źe bez sensu było wstawiać nowe neoprenowe skarpety do chu..wych śpioch�łw Rapali, kt�łre po tej�źe naprawie, kt�łra kosztowało 150 zł (+20 zł przesyłka), zaczęły przeciekać w wielu innych miejscach. Żałuję teraz, �źe po prostu nie wyrzuciłem do śmietnika tych śpioch�łw, tylko zainwestowałem niemałą kasę w ich naprawę. Nowe skarpety są teraz najlepiej wykonanym elementem w całych tych chu..wych śpiochachWitam koleg�łw mam problem ze śpiochami oddychającymi tajmen, mam je ok 3 sezon�łw ale zaczynają cieknąć na szwach.Czy jest w Polsce firma lub osoba zajmująca się taką naprawą?Dziękuje i pozdrawiam

Tomi, gdzie mo�źna kupić ten klej aquasure?
- popper lubi to
Napisano 06 październik 2011 - 11:29
Nie wiem czy sens jest taimene łatać, czy nie lepiej kupić następne czy solvkrokeny.
Zwykle gdy zaczną lać to jest ju�ź z g�łrki i �źal klej kupować...
A Andrzej Błauciak potrafi ponaprawiać, polecam.
Choć najciekawsze co robi, to nie śpiochy a pudełka - rollsy wśr�łd sprzętu muchowego.
Sam mam jedno - trzymam w nim muchy łososiowe i jest to topowy produkt
Napisano 06 październik 2011 - 11:50
ps co jakis czas warto zmoczyc rekaciczki w wodzie z ludwikiem co by nie lepilo sie to za mocno do rekawiczek
Napisano 06 październik 2011 - 17:13
- popper lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: naprawa, śpiochy, wodery
![]() |
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - Naprawy, tuning, majsterkowanieNapisany przez Del Toro , 21 cze 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() TOHATSU 25Napisany przez allevoytek , 11 cze 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Hand made →
Naprawy i przebudowy wędek - kto i gdzie?Napisany przez Krupin , 09 gru 2011 ![]() |
|
![]()
|
||
Hand made →
Jak naprawić gumy KEITECH? Patent na spadające gumy...Napisany przez pontonss , 08 sie 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Hand made →
Daiwa Caldia - jak ją naprawić?Napisany przez patronservice , 29 maj 2012 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych