Naprawa: spodniobutów, śpiochów, woderów, itp.
#41 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 13:16
#42 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 13:35
http://www.sklep.fishingart.pl/zestaw-naprawczy-tearaid-p-85 .html
#43 ONLINE
Napisano 26 październik 2010 - 14:50
Na pierwszym miejscu pojawi się, co trzeba
Pzdr,
Fatso
#44 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 15:53
#45 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 17:39
Ja też polecam tego pana, będziesz miał naprawione szybko, tanio i dobrze, przynajmniej w moim przypadku tak byloWrzuć w google: Andrzej Błauciak
Na pierwszym miejscu pojawi się, co trzeba
Pzdr,
Fatso
Namiary już Ci wysłałem na priv.
#46 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 19:41
Co do zlokalizowania przecieku to w moim przypadku ciężka sprawa, gdyż jest kilka bardzo drobnych przecieków, które razem dają duży przeciek (coś jak krwawienie miąższowe w medycynie) i do klejenia zużyłbym kilka tubek stormsure, czy aquasure.
#47 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 20:19
Dzięki za pomoc.
Co do zlokalizowania przecieku to w moim przypadku ciężka sprawa, gdyż jest kilka bardzo drobnych przecieków, które razem dają duży przeciek (coś jak krwawienie miąższowe w medycynie) i do klejenia zużyłbym kilka tubek stormsure, czy aquasure.
Pan Błauciak da sobie z nimi radę. Na pewno
#48 OFFLINE
Napisano 26 październik 2010 - 20:24
a ktos używał tą taśmę o której barwenna wspomina ??
@szpiegu- czytałem gdzieś na flyfishing.pl wątek o tej taśmie.Chłopaki kleili nią różne, bardzo porządne ubrania i naprawdę bardzo chwalili, ponoć świetnie zdaje egzamin.
#49 OFFLINE
Napisano 27 październik 2010 - 06:47
Dzięki za pomoc.
i u mnie jest najprawdopodobniej to samo o czym piszesz, dziur nie ma widocznych tylko coś się sączy teraz jest ok ale w Bałtyku jakoś nie mam zamiaru stać i zamarzać
ps. jak lokalizujecie dziurę zalewacie spodniobuty wodą i patrzycie gdzie wychodzi czy na latarkę ??
#50 OFFLINE
Napisano 27 październik 2010 - 07:09
ostatecznie surzarką troche powietrza do srodka,ręka sciśnij powyżej spodziewanej dziury i do wanny z woda,zwykły test na bomble,ja tak robiłem i dało sie zlokalizować.
#51 OFFLINE
Napisano 27 październik 2010 - 07:26
#52 ONLINE
Napisano 03 październik 2011 - 16:20
Witam koleg�łw mam problem ze śpiochami oddychającymi tajmen, mam je ok 3 sezon�łw ale zaczynają cieknąć na szwach.Czy jest w Polsce firma lub osoba zajmująca się taką naprawą?Dziękuje i pozdrawiam
#53 OFFLINE
Napisano 03 październik 2011 - 16:39
#54 ONLINE
Napisano 03 październik 2011 - 17:50
#55 OFFLINE
Napisano 03 październik 2011 - 19:09
- ezehiel lubi to
#56 ONLINE
Napisano 04 październik 2011 - 06:43
#57 OFFLINE
Napisano 04 październik 2011 - 07:18
Ja takźe miałem problem ze śpiochami i takźe polecono mi Pana Andrzeja Błauciaka i źałuję, źe oddałem swoje śpiochy do naprawy ale nie dlatego, źe Pan Błauciak źle naprawia, tylko dlatego, źe bez sensu było wstawiać nowe neoprenowe skarpety do chu..wych śpiochłw Rapali, ktłre po tejźe naprawie, ktłra kosztowało 150 zł (+20 zł przesyłka), zaczęły przeciekać w wielu innych miejscach. Żałuję teraz, źe po prostu nie wyrzuciłem do śmietnika tych śpiochłw, tylko zainwestowałem niemałą kasę w ich naprawę. Nowe skarpety są teraz najlepiej wykonanym elementem w całych tych chu..wych śpiochach Wiem, źe jak juź będę miał wyrzucać do śmietnika te śpiochy, to na pewno zostawię sobie skarpety, ktłre moźe w przyszłości przydadzą się do wymiany w kolejnych śpiochach. Na pewno tych Rapali nie dam juź nigdzie więcej do naprawy i nie będę inwestował kasy w coś, co mi zaraz puści w innym miejscu.Witam koległw mam problem ze śpiochami oddychającymi tajmen, mam je ok 3 sezonłw ale zaczynają cieknąć na szwach.Czy jest w Polsce firma lub osoba zajmująca się taką naprawą?Dziękuje i pozdrawiam
Tomi, gdzie moźna kupić ten klej aquasure?
- popper lubi to
#58 OFFLINE
Napisano 06 październik 2011 - 11:29
Nie wiem czy sens jest taimene łatać, czy nie lepiej kupić następne czy solvkrokeny.
Zwykle gdy zaczną lać to jest juź z głrki i źal klej kupować...
A Andrzej Błauciak potrafi ponaprawiać, polecam.
Choć najciekawsze co robi, to nie śpiochy a pudełka - rollsy wśrłd sprzętu muchowego.
Sam mam jedno - trzymam w nim muchy łososiowe i jest to topowy produkt
#59 OFFLINE
Napisano 06 październik 2011 - 11:50
ps co jakis czas warto zmoczyc rekaciczki w wodzie z ludwikiem co by nie lepilo sie to za mocno do rekawiczek
#60 OFFLINE
Napisano 06 październik 2011 - 17:13
- popper lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: naprawa, śpiochy, wodery
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych