Ty raczej nie jestes odbiorca takiego sprzetu, masz za duzo zbyt dobrych zeby bawic sie w kastkingi, to raczej dla ludzi, ktorzy chca zaczac i nie maja odpowiednich funduszy, sa w trakcie przygody i nie maja odpowiednich funduszy, nie interesuje ich ani marka ani maslo, ma zwijac i dobrze rzucac.
Z tym, że ktoś nie ma funduszy to mogłeś się ugryść w język i to konkretnie tak żeby aż w piętach było czuć. Jeśli się kogoś nie zna, To się go nie ocenia. Jeśli bym potrzebował shimano antaresa to bym se jutro jechał i go kupił bez problemu. Tylko po co mi kołowrotek za prawie 3 tysie który w niczym mi nie pomoże. Chyba że tobie tak. Ja wole zainwestować to w dom albo w inne ważniejsze rzeczy. Chcesz taki sprzęt to sobie kup, ja nie widze w tym problemu ani ci tego nie zabronie. Tylko nie pisz więcej że kogoś nie stać na sprzęt za parę tysięcy, bo jeśli ktoś na prawdę musi na niego odkładać bardzo długo z takich albo innych przyczyn, to może poczuć się bardzo przykro. Założę się, że wiele z tych osób co używają tanich sprzętów panują nad nim lepiej niż ty. Są celniejsi, mają większą wiedzę o technikach łowienia i mają lepsze wyniki.
Żałośnie się zachowałeś. Moje dzieci by nie napisały o ludziach tak jak ty. Przykro mi za takie komentarze. A sprzęt za nie wielkie pieniądze niech służy ludziom jak najdłużej i niech czerpią z wędkarstwa przyjemność.
Do moderatora. Jeśli takie obraźliwe wypowiedzi nie są kontrolowane, to proszę o usunięcie mojego kąta. Nie zamierzam należeć do forum gdzie zamiast pomagać i doradzać, ubliża się.
To by było moje zdanie. Pozdrawiam