pretorian297 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Licze na podpowiedz osoby która bylaby w stanie ocenić na Fotkach co to może być za Blank , z tego co moge odpowiedzieć gdy mam Kijek w ręku to blank jest Koloru Mocno Ciemnego , tak naprawde trudno jest mi cokolwiek innego powiedziec by naprowadzić kogokolwiek do odpowiedzenia dla mnie na nurtujące mnie pytanie o Jaki rodzaj blanku może chodzić do zbudowania Tego Kijka. Może ktoś pomoże ........Pozdrawiam. P.S. odznaczone że od 7g ale strzela jak z procy już od 5gr.
Voldemort Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tutaj to może pomóc jedynie jasnowidz, bądź .......... twórca wędziska.
krzysiek Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Jeżeli jest lakierowany na czarny mat (a tak wygląda), to może być to St.Croix z SCII, uncjówka 9'. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
pepe_79 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Zapytaj @Mekamil'a. Wydaje mi się, że on mógł budować ten kijek... Edited May 2, 2013 by pepe_79
pretorian297 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi , juz napisalem do @mekamil'a ...... i czekam za odpowiedzia ..........pozdro.
Forecast Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Albo to blank Cabelasa i najprawdopodobniej tak jest lub jak Krzysiek wspomniał wild river sc II. W ciemno obstawiam Cabelasa gdyż Mekamil kręcił na tych blankach.
pretorian297 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Ostatnio byłem w świeto spiningistów czyli 01.05. Roku Pamiętnego na Zalewie w Wrześni i fakt Pokazałem Kijek jednej osobie ..........
DawidGno Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) No to właśnie mi go pokazałeś I tez powiedziałem że to może być kij od Kamila , pamiętasz ? Edited May 4, 2013 by DawidGno
Robertpl Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Jest to na 99% kij od Kamila. Mam 2 wędeczki od niego i są opisane identycznym charakterem pisma:)
pretorian297 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Tak Panowie od Kamila , dostałem priv odpowiedz , niestety nie pamięta jaki to blank , no szkoda bardzo ale w pełni rozumiem przy takiej ilości kijaszków jakie przerobił , ale dzieki za zaangażowanie w podpowiedzi .. Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odpowiedzi.
Rheinangler Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Powiem szczerze,- jestem pod wrażeniem!!!! Co prawda bardzo osobliwy opis mógł coś zasugerować ale również jego minimalizm mógł nic nie oznaczać...Jak to się mówi w dojczlandi ,- kapelusz z głowy!!!!W kategorii tropienia jerkbait jest najlepszy na świecie
Jozi Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jest to na 99% kij od Kamila. Mam 2 wędeczki od niego i są opisane identycznym charakterem pisma:)Potwierdzam, to jest pismo Kamila .
cerek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Witam.Czy któryś z kolegów pomoże rozszyfrować na jakim blanku została zbudowana wędka oraz czy gdziekolwiek jest możliwość dostania owego blanku?
Tomasz eS Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) To wędka robiona w Anos . Z tego co kojarzę to Oni jakoś po swojemu blanki opisywał chyba... tu masz blank 3 generacji.... Edited December 17, 2014 by Tomasz eS
Bujo Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Witam, Tu niestety tylko wrozka moze pomoc, najlepiej wedkarska i nie jest to bynajmniej zart Bujo 1
haja1978 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Fakturą maty jakoś mi przypomina Talona Explorera, ale to jedynie wrażenie.
Sławek Oppeln Bronikowski Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Zadzwoń do pana Andrzeja . Nie odmówi ..
Little Wing Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Może to coś ci wyjaśni http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=59, choć wędki z pod tego szyldu ciągle się pojawiają choćby na all...o i może by tak zapytać sprzedawcy o info.
Bujo Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 uuu...straszne wieści..bo patyk kapitalny Jestes z Gdanska wiec poszukaj Ossowskiego, ktos musi miec na niego namiary, wedki wisza na portalu aukcyjnym wiec moze sie uda chociaz jak to Loomis to nie ma szans na taki blank, moze gotowa wedka do ewentualnej przerobki gdzies z jebaja.
cerek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Dziękuję koledzy.spróbuję zadzwonić i zapytać.
cerek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jestes z Gdanska wiec poszukaj Ossowskiego, ktos musi miec na niego namiary, wedki wisza na portalu aukcyjnym wiec moze sie uda chociaz jak to Loomis to nie ma szans na taki blank, moze gotowa wedka do ewentualnej przerobki gdzies z jebaja.No właśnie może z jebaja ino jak tego szukać skoro nie wiem jednoznacznie co to za blank?
Recommended Posts