Myślę że warto tu dac takie info
.
.
Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka
ten silnik kupiłem razem z kolegą który opisuje sytuację na facebook. Dodaję to też tutaj żeby ostrzec więcej ludzi.
Opisywałem w tym wątku problemy z wodą w oleju ( dwie strony wcześniej) później pisałem o tym że jak silnik przyszedł z "naprawy" z BEZWIOSEŁ.PL cały brudny od smaru.
Popływaliśmy może z 10 - 15 h na belonach i olej śmierdział benzyną. Nieżle wkurzeni odesłaliśmy silnik ( na koszt BEZWIOSEŁ) i czekaliśmy na reakcje. Po trzech dniach widzę swoj silnik wystawiony na olx.... https://www.olx.pl/d...html#069eafb578
Po znaleźieniu ogłoszenia dodzwoniłem się do bezwioseł i dopiero wtedy zostałem poinformowany ze zwrócą pieniądze.
silnik był naprawiany i nadal jest uszkodzony ( watpię że go naprawili) sprzedaje go osoba z BEZWIOSEŁ.PL( nawet nr tel i miejscowość sie zgazdza) nie był to nietrafiony prezent tylko zwrot gwarancyjny niesprawnej jednostki. Widze ze sprzedawca ma wystawiany jeszcze inny silnik także radze uważać. w naszym silniku na karcie gwarancyjnej był wpis o wymianie uszczelki i planowaniu głowicy ale widząc podejscie pewnie wydrukują nową, czystą kartę.
opisuję sytuację ponieważ cięzko uwierzyć w takie skurwy*****o. MIEJCIE NA UWADZE TĄ SYTUACJE KUPUJĄC SWÓJ SILNIK.