Nie powiem Ci, bo najwięcej to łowiłem 5 g + smukłe gumki 7cm.
Jak założysz 7g ołowiu + 3" to z 7m raczej będzie "ciąganie" jak podbicie. Dolnik da radę, ale szczytówka jest według
mnie na subtelna na takie obciążenie.
Dziękuje
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 grudzień 2019 - 11:18
Jak założysz 7g ołowiu + 3" to z 7m raczej będzie "ciąganie" jak podbicie. Dolnik da radę, ale szczytówka jest według
Dziękuje
Napisano 17 grudzień 2019 - 18:53
Właśnie wypuściłem go z ręki, powyginałem go dla pewności i po mojemu tak jak przypuszczam, szczytówka jest zbyt subtelna na 7g ołowiu.
Napisano 28 grudzień 2019 - 16:20
xsj 7102ml ktoś używa ? jakieś spostrzeżenia , uwagi ?
Napisano 28 grudzień 2019 - 17:14
Też jestem zainteresowany tym blankiem, i widzę w nim kij pod pstrąga który obsłuży praktycznie wszystkie przynęty których używam u siebie na pstrągi tzn. Od jiga 2-3gram do wobkerkow 7cm typu minnow...xsj 7102ml ktoś używa ? jakieś spostrzeżenia , uwagi ?
Napisano 29 kwiecień 2020 - 12:23
Stadko Qualii nieustannie i pomału się sukcesywnie powiększa
Potrzebowałem dosyć specyficznej wędki i po wielu burzliwych dyskusjach, wszystkich za i przeciw, eliminacji potencjalnych kandydatów pozostała w boju Qualia PT642L..
....ale jest przedłużona, i specyficznie uzbrojona, nie w żadne torzity czy inne tytany. Niemodnie znaczy się i nie na bogato
Priorytetem jednak przy budowie tej wędki było zgoła co innego, ale to w innym wątku opisane już było.
p.s. Te kropeczki świecące to nie kurz czy paprochy, jedynie nutka ekstrawagancji i ożywienie projektu, żeby za smutno nie było
pozdro
Użytkownik nyny edytował ten post 29 kwiecień 2020 - 12:26
Napisano 29 kwiecień 2020 - 21:09
p.s. Te kropeczki świecące to nie kurz czy paprochy, jedynie nutka ekstrawagancji i ożywienie projektu, żeby za smutno nie było
Jeśli bym miał oznaczyć na mapie lokalizację " porodówki" gdzie przyszedł na świat, wbiłbym szpilkę w ... Brzeg ???
Napisano 29 kwiecień 2020 - 21:16
Jeśli bym miał oznaczyć na mapie lokalizację " porodówki" gdzie przyszedł na świat, wbiłbym szpilkę w ... Brzeg ???
Szpilka byłaby bardzo dobrze zlokalizowana
Napisano 19 maj 2020 - 08:13
Orientuje się może ktoś kiedy dostępny będzie blank XPSJ702UL i jakimi parametrami się cechuje?
Napisano 19 maj 2020 - 18:41
Orientuje się może ktoś kiedy dostępny będzie blank XPSJ702UL i jakimi parametrami się cechuje?
http://cagerods.pl/b...nki-qualia.html
Wchodzisz i czytasz.
Kiedy będzie dostępny?Zadzwoń np. do Wojtka i zapytaj.
Napisano 19 maj 2020 - 21:01
Użytkownik Profil_Nieaktywny edytował ten post 19 maj 2020 - 21:05
Napisano 19 maj 2020 - 21:05
I ja na te nowe cukierki w szczegolnosci czekam
Napisano 19 maj 2020 - 21:25
http://cagerods.pl/b...nki-qualia.html
Wchodzisz i czytasz.
Kiedy będzie dostępny?Zadzwoń np. do Wojtka i zapytaj.
Napisano 19 maj 2020 - 22:46
Nie ma tego blanku na wskazanej liście. To właśnie nowość która miała mieć premierę oficjalną, jeśli można tak napisać, w maju
Napisano 20 maj 2020 - 07:53
Nie ma tego blanku na wskazanej liście. To właśnie nowość która miała mieć premierę oficjalną, jeśli można tak napisać, w maju
Nie ma na liście gdyż był to można rzec prototyp. Fakt że się sprawdził, ale importer-konstruktor ma taką naturę iż dokąd nie sprawdzi zgodności z wersją zamówioną to można się oblizywać. I sztuczne tworzenie bytów nie ma sensu, pokaże się gdy fizycznie będzie dostępny. Co do czasu, jakieś nietoperze i ich małe żyjątka spowodowały że nawet wiosna jest później nie mówiąc o dostawach. A co do właściwości Łukasz już opisał, pozostaje czekać.
Napisano 20 maj 2020 - 08:53
@woblerwz: niektórzy to już się dawno doczekać go nie mogą, i trują Tobie przy każdej możliwe okazji co nie Wojtas ?
Napisano 20 maj 2020 - 18:59
@woblerwz: niektórzy to już się dawno doczekać go nie mogą, i trują Tobie przy każdej możliwe okazji co nie Wojtas ?
Upierdliwy na stare lata się robisz .
Napisano 20 maj 2020 - 19:00
Upierdliwy na stare lata się robisz .
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Napisano 20 maj 2020 - 21:46
Czy może ktoś napisać coś o blanku XPSJ762L?
Napisano 21 maj 2020 - 05:24
Jak obłowię to coś o nim skrobnę. Z tego co pamiętam to Falcon już chyba obłowił to może coś skrobanie.Czy może ktoś napisać coś o blanku XPSJ762L?
Napisano 21 maj 2020 - 06:13
Nie obłowisz. Masz XSJ.
XPSJ ugięcie przesunięte do góry , jak to piszą xfast. Jigówka. Zakres przynęt realnie jak w opisie - główka plus max 3" Keitech.
Użytkownik woblerwz edytował ten post 21 maj 2020 - 06:15
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych