#541 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2011 - 10:17
#542 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2011 - 22:33
Dozywotnie gwarancje panie kolego na klasowe blanki na pewno uwzgledniona przez x-rods..
Dobrze ze Rzeczona Komudka ma to w dupie na tym etapie..
#543 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2011 - 06:18
#544 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2011 - 13:05
#545 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2011 - 13:07
Spoko zamykajmy....
#546 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2011 - 15:50
Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw
Dal mnie to jest nie do pomyślenia zamykanie takiego wątku. To Dragona można rugać i wychwalać, a innych nie?
#547 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 08:32
A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw
[/quote]
Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.
Dal mnie to jest nie do pomyślenia zamykanie takiego wątku. To Dragona można rugać i wychwalać, a innych nie?
[/quote]
Masz jakieś wędki robione przez daniela czy czekasz na jakąś?
#548 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 09:31
A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw
[/quote]
Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.
[/quote]
Masz jakieś wędki robione przez daniela czy czekasz na jakąś?
[/quote]
Miałem.
#549 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 10:04
#550 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 10:17
#551 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 10:41
Komuś podobała się bardziej.Nie podobały się?
@szpiegu, domyślam się do czego zmierzasz, ale tu nikt (prawie) nie kwestionuje umiejętności Pana Daniela, tylko jego uczciwość. Zamknięcie wątku nie pozwoli pokrzywdzonym (bo tak można ich nazwać) wyrazić opinię, podobnie jak zadowolonym.
To ta tak zwana wolność chyba jest.
Jeżeli jednak pokrzywdzeni nie mają racji, to wymagałoby to sprostowania przez Pana Daniela. Takiej reakcji tu nie znalazłem, a wiemy, że możliwości taką posiada. Nawet jeżeli tu nie zagląda, to wielu z Was zna go osobiście i na pewno o reakcji klientów go informowało.
Wiadomo, że każdy może napisać co chce w wątku jak ten, ale takie jest już ryzyko prowadzenia interesu. Dla mnie takie wątki (jak i całe to forum) jest skarbnicą wiedzy i nie chciałbym takiego sposobu moderowania treścią. Jest jak jest i trzeba to akceptować, bez względu na prywatne odczucia (znajomości, czy też wiedza na temat sytuacji osobistej Pana Daniela). To, że kiedyś było super, nie znaczy, że tak będzie zawsze.
Jest jeszcze jedna kwestia, która moim zdaniem jest znamionem elementarnej uczciwości. Wszyscy ci, którzy pisali tu o problemach we współpracy z XRods, a których sprawy zostały załatwione powinni, w ramach uczciwości, tutaj o tym poinformować.
Pozwolisz, że nie będę ciągnął dalej.
#552 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2011 - 11:39
Zresztą problem nie istnieje tylko na jerkbait.pl, wystarczy prześledzić wpisy kolegów muszkarzy na flyfishing.pl, tam jest dokładnie to samo. Podziwiam ANIELSKĄ wręcz cierpliwość kilku moich kolegów . I wspaniałe, fantastyczne wędki wręcz z duszą nie mają tutaj nic do rzeczy.
Wydaje mi się że portal(i użytkownicy) w pewnym momencie, mocno wypromował markę X-Rods i ta jest coś dla jerkbait.pl winna. Może by tak w imieniu zwodzonych użytkowników j.pl oficjalnie zapytać co się dzieje, a nie zamykać wątek do czasu kiedy Daniel się zgłosi.....lub nie.
#553 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2011 - 23:19
#554 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 18:07
#555 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 18:19
#556 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 18:25
Daniel, ogarnij się! Jeśli możesz. Daj halo Kolegom.
#557 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 18:44
Mój kij leży tymczasem u Irka, a jak On nie pomoże to idzie do kosza 1200 zł
#558 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 18:49
#559 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2011 - 19:06
Szkoda bo lubiłem popatrzeć tutaj na wędki kolegów z pracowni XRods. Teraz na 100% już nikt się nie pochwali. Szkoda....
#560 OFFLINE
Napisano 01 wrzesień 2011 - 08:58
@Przemek, Daniel mi nie podpadł. Wobec FC wszystko jest uregulowane. Tak czy inaczej dojdę co to jest za blank i sprowadzę szczytówkę, bo CD to jest na pewno. Ewentualne reklamacje wędzisk montowanych w XRods na blankach z FC będę uwzględniał przy założeniu, że zostanie dostarczona gwarancja i dowód zakupu z widoczną datą. FC daje na wędki i blanki gwarancję 5 lat i taka będzie uwaględniana.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych