Napisano 14 luty 2008 - 19:41
Napisano 14 luty 2008 - 20:06
PS. batson to rzeczywiscie naprawde dobra oferta (pomijajac marke) i mozliwe ze sie zdecyduje na niego (ze wzg. na cene) ale badam rowniez inne mozliwosci zanim kupie kija.
Witam,
@ Zulus,
Lapales moze kijami Batsona czy tylko sugerujesz sie opiniami zaszlyszanymi u wiadomo kogo?
Nie bede sie nigdy upieral ze sa to najlepsze blanki dostepne na rynku bo nie jest to prawda. Oferowane sa za to za bardzo przystepne pieniadze i gdy wezmiesz pod uwage stosunek cena-jakosc staja sie atrakcyjne. Ktos w innym poscie pisal ze maja cienkie scianki i sa lamliwe. Kurcze wyprawiam ze swoimi takie rzeczy, ze gdyby ich dystrybutor na Polske dowiedzial sie o tym to na pewno gwarancji by nie uwzglednil.Faktem jest ze dalej zadnego nie zlamalem pomimo wielu prob.
Poczytaj sobie wywiad, ktory przeprowadzil Friko i dowiesz sie paru ciekawych rzeczy takich jak dlaczego wszystkie blanki sa proste, co niekoniecznie zdarza sie u innych producentow.
Pozdrawiam,
Bujo
Napisano 14 luty 2008 - 20:20
PS. batson to rzeczywiscie naprawde dobra oferta (pomijajac marke) i mozliwe ze sie zdecyduje na niego (ze wzg. na cene) ale badam rowniez inne mozliwosci zanim kupie kija.
[/quote]
Witam,
@ Zulus,
Lapales moze kijami Batsona czy tylko sugerujesz sie opiniami zaszlyszanymi u wiadomo kogo?
Nie bede sie nigdy upieral ze sa to najlepsze blanki dostepne na rynku bo nie jest to prawda. Oferowane sa za to za bardzo przystepne pieniadze i gdy wezmiesz pod uwage stosunek cena-jakosc staja sie atrakcyjne. Ktos w innym poscie pisal ze maja cienkie scianki i sa lamliwe. Kurcze wyprawiam ze swoimi takie rzeczy, ze gdyby ich dystrybutor na Polske dowiedzial sie o tym to na pewno gwarancji by nie uwzglednil.Faktem jest ze dalej zadnego nie zlamalem pomimo wielu prob.
Poczytaj sobie wywiad, ktory przeprowadzil Friko i dowiesz sie paru ciekawych rzeczy takich jak dlaczego wszystkie blanki sa proste, co niekoniecznie zdarza sie u innych producentow.
Pozdrawiam,
Bujo
[/quote]
Ja też przeginam czasami pałe, ale Ty Bujo to już mistrzu jesteś

Napisano 14 luty 2008 - 20:22

@Zulus, o jakim CP mówimy?
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
- Wojtek B. lubi to
Napisano 14 luty 2008 - 20:30
A ty osobiście co byś polecił ? certified pro czy batsona ?
niestety staram sie a nie rozumiem nic........ certified pro to model blanku jednej z firm a batson to firma, poza tym 3 albo 4 rodbuilderow tłumaczy ci chyba najlepiej jak potrafia a ty ehe ok i po jakimś czasie wraca temat jak bumerang co chcesz łowić wszystko czy sandacze bo z tego co ja pamiętam to wszystko i może sandacze?
Napisano 14 luty 2008 - 20:54
[/quote]
niestety staram sie a nie rozumiem nic........ certified pro to model blanku jednej z firm a batson to firma, poza tym 3 albo 4 rodbuilderow tłumaczy ci chyba najlepiej jak potrafia a ty ehe ok i po jakimś czasie wraca temat jak bumerang co chcesz łowić wszystko czy sandacze bo z tego co ja pamiętam to wszystko i może sandacze?
[/quote]
JEDNO JEST PEWNE!
Jeśli zulus nie kupi kijjka i nie połowi (W KOŃCU!!!) to dalej pozostanie mu slinienie sie do monitora i zastanawianie sie co by było gdyby...
Napisano 14 luty 2008 - 21:17
Nie pisalem o tym, ale widzialem. Ktos gdziesKtos w innym poscie pisal ze maja cienkie scianki i sa lamliwe.

Napisano 14 luty 2008 - 21:22
[/quote]
[/quote]
@Ireneusz Matuszewski, mówimy o certified pro xsh 1142mt
@szpiegu napisalem batson bo tylko o jednym modelu batsona mowimy w tym watku i kazdy zainteresowany o tym wie.
@mifek po pierwsze nie slinie sie do monitora tylko rozwazam propozycje zakupu dobrego kija, a po drugie kijek kupuje na wiosne. Pozdrawiam.
Napisano 14 luty 2008 - 21:27
[/quote]
Witam,
@ Zulus,
Pozdrawiam,
Bujo
[/quote]
Ja też przeginam czasami pałe, ale Ty Bujo to już mistrzu jesteś

[/quote]
Niezły asior jesteś @Bujo w takim razie

Napisano 14 luty 2008 - 21:57
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
Napisano 14 luty 2008 - 22:47
Napisano 15 luty 2008 - 00:14
Zapraszam wszystkich do zakładki Ogólne, wątek Wierzyca - petycja.
Pozdro Jachu
Napisano 15 luty 2008 - 22:53
Tak sobie zaglądam, aby zobaczyć, czy coś się zmieniło po przeniesieniu wątku. Widzę, że @Zulus jest niezmordowany, odpo-
wiedzi na swoje pytania dostał już chyba aż nadto. Miejmy tylko
nadzieję, że jak w końcu będzie 1 czerwca, jakby nie było również Dzień Dziecka, a nie tylko początek sezonu sandaczowego.
To zacznie łowić a nie pisać. @Szpiegu weź go do galopu.
Pozdro Jachu.
PS. Byle do czerwca
Napisano 16 luty 2008 - 15:01
Rzeczywiście dostałem odpowiedzi takie na jakie oczekiwałem i jestem bardzo zadowolony bo biore pierwszego kija na zamówienie i już wiem co będzie idealne do moich potrzeb (dzięki wam). Zaczynam łowić już od 1-ego maja szczupaki bo do 1-ego czerwca nie wytrzymam bez łowienia, co prawda szczupaki to nie sandacze ale równierz lubie je łowoić. Efekty łowienia (jeśli takie będąHej.
Tak sobie zaglądam, aby zobaczyć, czy coś się zmieniło po przeniesieniu wątku. Widzę, że @Zulus jest niezmordowany, odpo-
wiedzi na swoje pytania dostał już chyba aż nadto. Miejmy tylko
nadzieję, że jak w końcu będzie 1 czerwca, jakby nie było również Dzień Dziecka, a nie tylko początek sezonu sandaczowego.
To zacznie łowić a nie pisać. @Szpiegu weź go do galopu.
Pozdro Jachu.
PS. Byle do czerwca

Napisano 11 listopad 2010 - 16:22
Napisano 11 listopad 2010 - 17:50
cw jest opisany jako 10-28g więc można by sądzić, że przynęta(guma+główka) nie powinna przekraczać 28g a tu 30g plus guma(7-11cm), to już sporo więcej.
... sam sobie odpowiedziałes na pytanie. Jeżeli łowisz na cięższe przynęty weź pod uwagę HS1023F lub HS1025F, w końcu po to są różne modele blanków żeby z nich korzystać.
Napisano 11 listopad 2010 - 19:00
Napisano 11 listopad 2010 - 19:03
Napisano 11 listopad 2010 - 19:10
Tomek czytaj dokładnie 10-25g główki a gdzie guma?
![]()
No więc właśnie dlatego zapytałem, bo jeśli główki 25g plus guma, to może by taki styknął... chyba, że główki, to było przejęzyczenie @art-rod
Napisano 11 listopad 2010 - 19:13
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blank, sandacz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych