To teraz jak phenixy są nie modne to w końcu będę mógł je z czystym sumieniem sobie kupować.
życie hipstera na jerku
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 marzec 2016 - 11:26
To teraz jak phenixy są nie modne to w końcu będę mógł je z czystym sumieniem sobie kupować.
życie hipstera na jerku
Napisano 03 marzec 2016 - 11:31
życie hipstera na jerku
No napewno ale jak chciałbyś być modny to kupuj japońce
Napisano 03 marzec 2016 - 11:37
życie hipstera na jerku
Kup sobie Jaxona, naklej naklejkę GL, też będziesz modny.
Napisano 03 marzec 2016 - 11:37
No napewno ale jak chciałbyś być modny to kupuj japońce
Napisano 03 marzec 2016 - 11:59
Tak czytam i jak zwykle morda mi się smieje do kompa - dobrze , że sam w pokoju jestem za debila by mnie wzieli .....
Czy ktoś z szanownych kolegów czytał ew zerknął na tytuł wątku ??
Ojej się uśmiałem ... :)
Napisano 03 marzec 2016 - 12:45
Marketing reklama czyni cuda wystarczy zrobić test znawcą
dać blank Garego bez opisu i powiedzieć że to phenix - mówili by u ale kibel nie ta praca nie ta parabola nie te ścianki nie to nie tamto . A tu fik to Blank GL ale były śmiech
Napisano 03 marzec 2016 - 12:50
Napisano 03 marzec 2016 - 13:26
Użytkownik Szymon82 edytował ten post 03 marzec 2016 - 13:34
Napisano 03 marzec 2016 - 13:27
Napisano 03 marzec 2016 - 14:03
Użytkownik Szymon82 edytował ten post 03 marzec 2016 - 14:07
Napisano 03 marzec 2016 - 14:26
Napisanie pół żartem/pół serio o pracowni Fishing Center jest tutaj traktowane po plebejsku, czyli miotłą
Napisano 03 marzec 2016 - 14:29
Napisano 03 marzec 2016 - 14:48
A ja tak prawie serio.
Czy istnieją tak mocarne,a jednocześnie pasujące do blanku przelotki,które ...
sprostają tak ogromnej mocy? (Wszak ręka Pana Irka poległa przy wyginaniu).
Napisano 03 marzec 2016 - 14:54
A ja tak prawie serio.
Czy istnieją tak mocarne,a jednocześnie pasujące do blanku przelotki,które ...
sprostają tak ogromnej mocy? (Wszak ręka Pana Irka poległa przy wyginaniu).
Normalne przelotki, przeciez to nie blanki po 100lb pod tunczyka czy cos tam podobnego
W dolniku jak ma miec 20lb to spokojnie setem YL, KL, czy KR objedziesz
Napisano 03 marzec 2016 - 16:01
Zastanawiam się, ilu spośród nabijających się z tych blanków, faktycznie miało je w łapce . Ja miałem i wyginałem, również okoniówkę . Czerwonego na gębie Irka (wiszącego na delikatnej szczytówce okoniowego przecież blanku) chyba jeszcze nie widziałem
Napisano 03 marzec 2016 - 16:02
A ja jestem ciekaw dlaczego Gary sam do tej pory nie stworzył takich blanków ,tylko musiał czekać na oczekiwania i podpowiedź z polskiego rynku.
Użytkownik kogut edytował ten post 03 marzec 2016 - 16:03
Napisano 03 marzec 2016 - 16:12
A ja jestem ciekaw dlaczego Gary sam do tej pory nie stworzył takich blanków ,tylko musiał czekać na oczekiwania i podpowiedź z polskiego rynku.
Widujac wedkarzy lowiacych bassy z lodzi nie widzialem jeszcze takiego, ktory plywalby z jedna wedka.
Malo ktory wozi 3 zestawy.
Wiekszosc ma wiecej ze soba na lodzi.
Specjalizacja i dopasowywanie zestawow do roznych rodzajow przynet na bassy (walleye) wyklucza plywanie z jedna wedka. A tym bardziej z jedna wedka przewidujaca przylowy...
Nie to podejscie do sprzetu wedkarskiego.
Napisano 03 marzec 2016 - 16:18
A no właśnie,to tylko chyba Polak pragnie dłubać okonie i przyławiać na paprochy ryby 8kg.To trzeba mu wyjść na przeciw z towarem do jego oczekiwań.
Napisano 03 marzec 2016 - 16:20
A no właśnie,to tylko chyba Polak pragnie dłubać okonie i przyławiać na paprochy ryby 8kg.To trzeba mu wyjść na przeciw z towarem do jego oczekiwań.
Na rynek rosyjski wielu czolowych producentow ( w tym NFC - Gary Loomis) ma specjalne produkty dopasowane do potrzeb tamtejszych wedkarzy.
Wiele razy podnoszone bylo, ze Polacy ze swoim zamilowaniem do drogiego, topowego sprzetu, czesto ponad wlasne mozliwosci finansowe i kosztem wyrzeczen, sa na tle innych nacji wyjatkowych.
Wedkarzy z Niemiec, Francji, Hiszpanii i innych krajow sprzet, rodbuiliding itd itp tak nie pochlania.
Moze to nasza slowianska natura ?
Użytkownik Guzu edytował ten post 03 marzec 2016 - 16:20
Napisano 03 marzec 2016 - 16:21
Zacznijmy używać wędek do łowienia komfortowo na różne techniki(przynęty),a dopiero później do ryb jakie chcielibyśmy łowić,bo przyłów nie śpi i też żeruje.
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych