Ja z owym Phenixem mam ,że tak powiem żadne doświadczenia ,dlatego nikomu go nie wciskam na siłę.Jakbyś raczył zauważyć ,stwierdziłem ,że sam szukam blanku pod podobny kijek, choć moje górne c/w jest postawione nieco niżej, .Jeśli będzie to faktycznie Phenix ,to też tylko i wyłącznie na podstawie wywiadu z użytkownikami
Ale zapewne bardziej OK ,jest przekonanie kogoś do budowy badyla, na blanku nieistniejącej firmy
Witam,
Zacytuj mi proszę gdzie i komu użyje Twoich słów " wciskam" blank jakiejś według ciebie juz nieistniejącej firmy ( ktora to splajtowala ostatnio ?). Jedyny jaki polecilem obejrzeć to Batson zakładając, ze pytajacy sie kolega nie chce Phenixa.
Dla mnie rod building to miejsce gdzie wydaje zarobione gdzie indziej pieniądze i jeśli juz zabieram głos to na podstawie swoich doświadczeń w dodatku w bardzo interesującym mnie segmencie wedek.
Odnośnie CD to jak widać nawet w tym wątku jest trochę wędkarzy,którzy bardzo lubią te wedki i maja gdzieś czy sa produkowane czy nie, czy bedą ich następcy czy nie bądź jak w przypadku modelu Taiaha wiedza doskonale ze to koniec. Bo jak ma nie pizgnac na rybie i przez wiele lat użytkowania ręcznie robionych wedek żadnej nie złamalem, to tak na prawdę sie nie martwie co by było jakby cos tam. Dla ciebie w tym momencie to czarna magia bo jak obejrzysz cos nowego z Phenixa to jest super ale ja blankow jak Taiaha szukałem latami po przerzuceniu praktycznie wszystkiego co dostępne na rynku. Nie każe nikomu tego zrozumieć ale ale uszanować iż do mojego lowienia sa idealne.
Bujo