Beast Master = multitool
Słabo uzbrojony,korek lichy,omotki czasem klikaja.ale bolka 80 pod same nogi podciagnie w koło się wygnie, pajka ciężko spiąć nawet jach bardzo chcesz,hol siłowy jak najbardziej,do kija z linka 10 lb zakładasz szpulę z linka 30 lb i możesz łowić na "siłę" tym samym kijem bez obawy o blank.cena atrakcujna.
reklama może być najwspanialsza,ale i tak wędkarze to zweryfikują,a jako że kasa za kija mała,to dużo ludzi mogło przetestować te patyki.
i co że taśma papierowa tu i tam,jak takie rzeczy nawet rodbuilderzy robią w customach.
BM to (niespecjalistyczne) uniwersalne urządzenie,nie wyrafinowany sprzęt do konkretnej przynety o wadze 5/16 oz i łowienia w poprzek nurtu na jeden rodzaj wabika ryb do 52,3 cm
Mam Kilka BM tyle że sam sobie je przezbroiłem(na casta),nie opisane zachwycić potrafią fachowca,a jak fachowiec usłyszy jaki to blank to już inaczej patrzy więc chyba jednak reklama/marka jest najwazniejsza .a tu klops shimano za 200zł tyle że ubrany w fuji sic
Trzeba kilka ryb złowić na BM by mieć jakies pojęcie o co kaman,ja je cenię(blanki)za "gniotsaniełamiotsa" na wystepy zagraniczne zazwyczaj biorę właśnie te kije, a mam też wszelkiej maści Croix-y ,CD,i Lamiglasy,więc jakieś tam porównanie mam,