FidoAngel, on 20 Jan 2016 - 10:05, said:FidoAngel, on 20 Jan 2016 - 10:05, said:
A ja nie widzę tu nigdzie "negacji i szukania dziury w całym" a raczej właśnie podziw dla Janusza ( nie napisze Pana Janusza bo taki op... dostałem na priv za "Panowanie" że jak zacząłem czytać to zbladłem ) za jego dzieło.
Mnie zmartwiła cena delfina bo kasy trzeba dozbierać a nie że nie jest warty swej ceny.
Fido wiem, że każdy ma inną wrażliwość, przepraszam, nie chciałem byś zbladł, naprawdę
Na swoje usprawiedliwienie może posłużę się cytatem, wiem, że z prywatnej korespondencji i nie wypada, jednak mam zgodę autora, więc jest mi trochę łatwiej, jednocześnie obiecuję, że już nigdy nie zwrócę się do Ciebie używając tak brutalnej formy i tak ostrych sformułowań jak - "Długo już nie wytrzymam, wkrótce przestanę odpowiadać każdemu kto zwraca się do mnie PAN " i jeszcze ten szantaż, zachowałem się jak bydlę
Gdybyś jeszcze nie używał tak górnolotnych słów jak "podziw", "dzieło" to nie stały by się tradycją moje napaści na Ciebie
bomber, on 20 Jan 2016 - 10:38, said:
Mnie martwi tylko to ze pod dwa blanki zakupione juz uchwyty ,pianki,korki, a o Delfinie ktory powstal w 2014r dowiaduje sie dopiero teraz. Troche wczesniej slyszalem ale , ze tylko do Ul-a. No to jestem lekko wq..wiony
Bomber faktycznie są i takie uchwyty które powstały w 2014r , za brak informacji, szczeki na asfalcie, protetyków i inne niedogodności przepraszam
Pozytywne jest to, że jesteś lekko, jeżeli będzie to jakimś pocieszeniem, są brzydkie, te z 2013 i 12 były jeszcze dużo brzydsze
dreadknight, on 20 Jan 2016 - 10:20, said:
Janusz a powiedz proszę o której pracowni piszesz? Która jest najlepiej obeznana w temacie ? Cage rods ? Czy to o kolegę @woblerwz chodzi ?
Od dłuższego czasu interesuje się tym uchwytem ale informacji było jak na lekarstwo i dopiero teraz coś się zaczęło dziać
Mam do uzbrojenia restaffine monster borona i teraz rozważam czy nie iść w ten uchwyt
Kurczę, nie wiem czy nie będzie to lokowanie produktu dobrze kojarzysz, @woblerwz i @Cage to rodzinna firma. Pracownia KawaleC najdłużej montuje te uchwyty. Decyzja należy do Ciebie.
w kwestii borona, jak pilna jest to sprawa.
Jeżeli nie spieszysz się zbytnio, poczekaj na więcej opinii, kilka osób na forum ma tak uzbrojone kije.
Wiesz, że pośpiech jest złym doradcą, producent też
Oczywiście teraz przetacza się fala rozważań nad ceną, urodą. Myślę, że niedługo pojawią się jakieś konkretne informacje od osób które już trochę połowiły.
Użytkownik JanuszD edytował ten post 21 styczeń 2016 - 02:42