Nie wiem czy czytałeś poprzednie wpisy...pewnie nie...sądząc po Twojej kolejne wypowiedzi,można stwierdzić tylko jedno,masz parcie na...no właśnie każdy widzi na co...elokwencją też zbytnio nie ''błyszczysz'',i wpisy kto nad czym się ''trzepie'' możesz sobie darować.Opisany w temacie wynalazek posiadam jak i również kilka innych konstrukcji i swoich wypowiedzi nie opieram na ''macaniu'' tak jak Ty...nie podpasowało Ci to ok...ale jak chcesz coś znegować to rób to w przynajmniej cywilizowany i strawny dla reszty sposób...a tak robisz z siebie wypisz wymaluj kolegę z ''filcem'' na nogach.
Pozdrawiam i zdrówka życzę.
HEheheh z tym parciem to trafiłeś jak delfin w fokę, Pavvo parcie masz na ten wynalazek i ok, mi to nie przeszkadza,
ale co ma wyrażenie opinii że się coś nie podoba do negowania, przecież jasno napisałem że mi się nie podoba, co tu jeszcze dodawać?
Musisz po prostu zacząć czytać ze zrozumieniem i świat zacznie być wyraźniejszy, lepszy . Stwierdzenie " trzepać się pod coś"
jest dzisiaj potocznie używane w celu określenia że kogoś coś kręci, jara itp. i nie ma to nic wspólnego z obrażaniem, więc cywilizowany jak widzisz i strawny
dla każdego znaczy coś innego. Jest tylko jedno co mogę napisać , nie bierz negatywnych opinii tak do siebie bo zaczynam podejrzewać że maczałeś palce
w tym eksperymencie i nie chcąca stajesz się jego obrońcą.
Zastanów się również czy warto obrażać ludzi z filcem na nogach, wielu jest tu na forum i mam tylko nadzieję że nie dzielisz Polaków na kategorie jak
niektórzy politycy......jeżeli tak to staję w obronie tych gorszych.
FIdo Angel- jeżeli pytasz o różnicę w czułości to bez obrazy ale postaraj się opracować tabele z czułością
podać dokładną jednostkę miary czułości , wówczas będę mógł konstruktywnie, obiektywnie napisać że
dla mnie różnic nie było
Kolego Januszu D. tak z premedytacją przekręcam nazwę i ironizuję bo tak lubię.
Jeżeli tak mocno Cię to poruszyło, przepraszam !!!
Co do kwestii czucia, nigdzie nie napisałem że liczy się tylko blank, napisałem że jest najważniejszy.
Ta opinia budowana przez ostatnie 10 lat łowienia jest moja i tylko moja i nikt się zgodzić nie musi.
Przerobiłem różne uchwyty, rezonanse, długości fore.... itd. i jak już wcześniej pisałem jeżeli blank jest
czuły to pozostałe rzeczy mają wpływ na czucie w może 10%.
A teraz podsumowanie , uchwyt mi się nie podoba, mogę go porównać do uchwytu rakietki do badmintona
nie leży mi i nie pasuje mi również sposób mocowania do kołowrotka nie stwierdziłem aby była lepsza czułość.
Pozostanę przy klasyce.
ZH