Kolego nikt nie kwestionuje Twojego wielkiego 10 letniego doświadczenia,jedynie formę w jakiej TO doświadczenie przekazujesz.To jest wątek poniekąd dyskusyjno-merytoryczny i jak byś dokładnie wiedział na czym taka dyskusja się opiera ,nie pisał byś egocentrycznych jałowych postów.Z tym moim ''parciem'' i ''jaraniem'' to jest tak,że ''jara'' mnie dobrze przemyślana konstrukcja i jak jeszcze spełnia moje oczekiwania na +20% to ''jara'' mnie podwójnie...i nie martw się nie dostaje ''osdypu'' za jej propagowanie,tak jak zasugerowałeś i kolejny raz podkreślasz...
Co do obrony,to tak jak z innymi ''nowymi'' rzeczami,zawsze na początku jest fala negacji poparta jedynie konserwatywnym podejsciem,bez wnikliwej analizy i doświadczeń...jednak czas robi swoje i ''nowe'' rzeczy bronią się same,a ''przaśne'' wpisy w Twoim stylu tego nie zmienią...i powodują tylko niesmak...bo nie każdy lubi ''słomiany'' humor.
Taki malutki apel...Panowie trochę więcej konkretów w tym i innych wątkach,a nie tylko bewiedne ''wylwewanie'' pustych treści...wszystkim to wyjdzie na dobre.
Kolego ja tylko proszę o to abyś zaczął czytać ze zrozumieniem........
Czy to takie trudne nie robić z prostego tekstu nadinterpretacji?
Mniej kawy , więcej koncentracji kolego, może wtedy klasyczny uchwyt wystarczy.
Jałowością nazywasz moją opinię? Tylko dlatego że odmienna od twojej?
Ok, zatem tu można tylko klaskać i mlaskać.
To co ciebie jara guzik mnie obchodzi natomiast jeżeli zbyt trudne jest dla ciebie
odczytanie " nie podoba mi się" proszę abyś wrócił do " Ala ma kota. Kot ma Ale "
to jest etap czytania ze zrozumieniem .
Jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, ciebie to jednak nie dotyczy, ty żądasz konstruktywnej krytyki, tylko po co?
A co do wątku merytorycznego dla mnie jest to wątek gdzie mogę wyrazić swoją opinię
a że ciebie ona tak boli, jest apap.
W ogóle mam wrażenie że narobiłeś sobie kijków z tym delfinem powyginałeś pomachałeś i nie wiele to wniosło do rezultatów
nad wodą i teraz niesmak Jakoś strasznie personalnie odbierasz ten wątek.
Finito bo już mi przez myśl przeszło co by nabyć defina
ZH
Użytkownik Zander Hunter edytował ten post 20 luty 2016 - 12:58