Panie Januszu... Do jakiej minimalnej średnicy produkuje Pan uchwyty?
6,35 mm Panie Marcinie
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 luty 2017 - 23:27
Panie Januszu... Do jakiej minimalnej średnicy produkuje Pan uchwyty?
6,35 mm Panie Marcinie
Napisano 27 luty 2017 - 23:48
Czym wy tu handlujecie? 0,25" ACP do wędek?
Napisano 28 luty 2017 - 06:34
6,35 mm Panie Marcinie
Popatrz Janusz, chłopina po jednym drinku walił Ci na "TY" a teraz nie pamięta. Niebieski jakiś czy co ?
Napisano 28 luty 2017 - 08:11
Popatrz Janusz, chłopina po jednym drinku walił Ci na "TY" a teraz nie pamięta. Niebieski jakiś czy co ?
Józek, ja już nawet nie staram się zrozumieć, pogodziłem się.
Trzeba brać poprawkę ile dylematów targa jednocześnie Marcinem, Super Trout czy Auriga, waga, czułość na poziomie atomowym. W tej sytuacji mógł zapomnieć, że się znamy
Napisano 28 luty 2017 - 10:39
Auriga... Hm to blank który jest cały czas w planach... Obmacany... Czy potrzebny? Może nie ale chce go mieć... Tylko pierwsze w kolejce są inne...
Pozdrawiam, Tomasz
Warty grzechu ,bo blank ma wszystkie zalety szklaka a szybkość grafitu ,tylko waga nie powala ale przy tego typu konstrukcjach +- 10 g nie ma żadnego znaczenia (Delfinem nadrobię wagę ) bo kijem można wspaniale rzucać jedną ręką a co do Delty to przy tak głęboko pracującym blanku potrzeba więcej punktów podparcia niż klasyczne siedem sztuk jak w KR ,poza tym w Delcie odpowiada mi mała wysokość otwierającej (8H lub 10H ) bo to dodatkowo wymusi pracę dołem i kij będzie posiadał cechy kija do baitcastingu przy zastosowaniu kołowrotka o stałej szpuli ,no i wygodniej obliczyć spacing w takim kiju bo poza pierwszą przelotką obliczamy obciążenia czy też ich przenoszenie pomijając wysokość przelotek bo wszystkie są na tej samej wysokości .
Napisano 07 marzec 2017 - 18:55
Napisano 07 marzec 2017 - 19:34
Panie Januszu, a gdzie można nowe modele uchwytów zobaczyć. Gdzieś słyszałem, że już so. Jakieś dodatkowe szczegóły mógłby Pan przedstawić? Mój nadworny rod builder ma jeszcze stare i nie wiem czy warto. Będę zobowiązany za odpowiedź. I przepraszam za tego Pana, ale dalej się nie mogę przemóc.
Walnij banię to się przemożesz .
Napisano 07 marzec 2017 - 19:36
Może walnął bo jakoś jakby o różowe delfinki się dopominał
Napisano 07 marzec 2017 - 19:41
Napisano 07 marzec 2017 - 19:42
Bo w całej tej zabawie chodzi o to jak to działa a nie jaki ma makijaż, poważnie
Napisano 07 marzec 2017 - 19:50
Napisano 07 marzec 2017 - 20:29
Bo w całej tej zabawie chodzi o to jak to działa a nie jaki ma makijaż, poważnie
i jak działa poprawiona delta przez ciebie ? bo przecież zmieniłeś trochę rozmieszczenie przelotek i pewnie myślałeś że odkryjesz coś nowego
Napisano 07 marzec 2017 - 20:32
Zmieniałem bardzo dużo w połączeniu z delfinem. Szczególnie na długich kijach można było poszaleć i posprawdzać różne konfiguracje. Delta działa.
Napisano 07 marzec 2017 - 20:36
zalecenia Janusza były inne a ty zmieniłeś po swojemu, myślałeś że zjadłeś wszystkie rozumy
tak wiec jak ktoś pyta uprzejmie to nie zachowuj się jak dziecko bez urazy
Napisano 07 marzec 2017 - 20:41
Jak sam napisałeś zalecenia a nie "jedynie słuszna droga wytyczona przez przewodnią siłę narodu". Wszelkie eksperymenty prowadzą do dalszego poznania.
Napisano 07 marzec 2017 - 20:58
Napisano 07 marzec 2017 - 21:01
Napisano 07 marzec 2017 - 22:10
Zmieniałem bardzo dużo w połączeniu z delfinem. Szczególnie na długich kijach można było poszaleć i posprawdzać różne konfiguracje. Delta działa.
Mam nadzieję że wiesz co gadasz
Napisano 08 marzec 2017 - 09:38
Woblerwz to moze napisz cos wiecej na ten temat.Dokladniej co i jak.
Napisano 08 marzec 2017 - 09:44
Woblerwz to moze napisz cos wiecej na ten temat.Dokladniej co i jak.
Niekiedy piszę coś w tematach technicznych - artykuły. Postaram się zrobić podobnie także i tym razem w miarę wolnego czasu.
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Przelotki węglowe Daiwa AGS?Napisany przez Mekamil , 12 wrz 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Modyfikacja wędki dwuskładowej na sześcioskładową.Napisany przez OskarEL , 07 sty 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding a prawoNapisany przez Wojtek Zwolski , 16 gru 2022 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przeróbka spinningu na castingNapisany przez zayl990 , 03 lut 2012 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przelotka szczytowa o wiekszej średnicyNapisany przez Bolesław , 12 lis 2021 tech-rb, przelotki |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych