a ja mam kewlarowe zęby i fiuta z rdzeniem z boronu w oplocie krzyżowym z włókien bambusa i jałowca !!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 20 grudzień 2012 - 21:00
a ja mam kewlarowe zęby i fiuta z rdzeniem z boronu w oplocie krzyżowym z włókien bambusa i jałowca !!
Napisano 20 grudzień 2012 - 21:11
z tego wszystkiego wychodzi na to, ze najbardziej zadowolona jest Twoja kobita )
Napisano 20 grudzień 2012 - 21:27
A ja boru za cholerę nie mam ... wstydzić się należy i jak mam to kobicie powiedzieć?
Natomiast co do "wysłania wątku poza ziemską orbitę, w celu prowadzenia eksploracji przestrzeni kosmicznej", to ja bym go w całości nie wyp... Jest przecież szansa, że zorganizujem szutaut. Jeśli uda się tym razem głównych zawodników zebrać zgodnie z planem, to może to być wiekopomne przedsięwzięcie, w skutki dla rodbuildingu brzemienne ...
K...a! Co ja pie...
Ale poważnie, jeśli wyjdzie z tego fajne spotkanie, to warto było denerwować się i pitolenia czytać.
Pzdr,
Fatso
Napisano 20 grudzień 2012 - 21:39
Popieram idee Fatso
Ja chetnie sie zapisze o ile nie bedzie to wiecej jak 500 km od domu ;/ Jakies tam patyki dla konkurencji boronow tez znajde ;d
Napisano 21 grudzień 2012 - 10:10
To panowie kto ustali reguły takiego spotkania a raczej prezentacji walorów użytkowych borona ? Myślę że piłka jest na boisku dumnych właścicieli Monsterów , Hasów a jak ćwierkają ptaszki już niedługo ma się pojawić nowa seria.
Napisano 21 grudzień 2012 - 11:27
Niczego nie będę wyrzucał, wbrew pozorom w tej dyskusji kilka ciekawych informacji się znalazło, trzeba tylko chcieć to zauważyć.
Shootout nad Wisłą był klasa, mile to wspominam - ale - nie mogę znaleźć wątku z relacją z tego wydarzenia, @Fatso pomożesz ?
Napisano 21 grudzień 2012 - 13:19
Też nie mogę go znaleźć , a chcialem zalinkować
Pewnieś go w kosmos wy...
P.S. A jednak jestem genialny : http://jerkbait.pl/t...ie-porownawcze/
Użytkownik Fatso edytował ten post 21 grudzień 2012 - 13:24
Napisano 21 grudzień 2012 - 19:28
Jesteś genialny niech sobie publika poczyta w linku "jak to się robi"
Napisano 18 czerwiec 2023 - 22:45
Napisano 22 czerwiec 2023 - 09:12
Gratulacje za fajny zbiór
Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 22 czerwiec 2023 - 14:17
Napisano 22 czerwiec 2023 - 14:38
Borony sa fajne, trzeba sie tylko nauczyc jak je obslugiwac
Napisano 23 czerwiec 2023 - 12:15
Napisano 23 czerwiec 2023 - 12:18
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
||
Hand made →
Blanki karpiowe TAC z takle24.de.Napisany przez MarcinZ , 05 paź 2019 blank, karp, tac |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych