a czy byś mógł wysłać mi instrukcje oklejania woblerów tkaninami (tak na chłopski rozum ) na priv
jak bedziesz miał czas oczywiście
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 marzec 2014 - 00:38
a czy byś mógł wysłać mi instrukcje oklejania woblerów tkaninami (tak na chłopski rozum ) na priv
jak bedziesz miał czas oczywiście
Napisano 15 marzec 2014 - 00:44
co potwierdza moja luba po obglądnięciu- a widziała większość z jb.pl i tylko ten i Melka okoń jej podszedł.
To co ja mam? Bo hałasuje jak dziecięca grzechotka I mam na to światków!
Napisano 15 marzec 2014 - 00:45
tak ale nie moge znaleźć czegoś co zorzumiem
Napisano 15 marzec 2014 - 01:08
Dziś stała się rzecz dziwna.
Dziwna dla mnie, człowieka, któremu nieobce są wartości. Jak się okazuje można zupełnie spokojnie zachować się bezczelnie i po chamsku. Ciężkie oskarżenia, czy zasadne - pozostawiam Waszej ocenie.
Obiecałem @Kielo dziesięć woblerów "Magic"ów". Twierdził, że pewnych "myków" nie da się osiągnąć w "pianie", bo tylko drewniane i to najlepiej dwu połówkowe... Więc otrzymał dziesięć sztuk, by mógł sam się przekonać, że to nie przypadek i jak się wie, co się robi, to materiał nie jest przeszkodą.
Że nie podziękował, widać taki charakter. Ale że po tygodniu trafiły na giełdę! Naszą giełdę!!! Rodzice nie nauczyli, że darami się nie handluje? W pudełka parzyły? Trzeba było rozdać. Kolejny raz @Kielo błysnął klasą. Zaraz, gdy tylko opanuję "jak" dam tą osobę do "ignorowanych". Jeśli napisze cokolwiek w moim wątku serdecznie proszę, by moderatorzy - jeśli takowy wpis zauważą, niezwłocznie go usunęli. Wolę już "śmieci" w wątek wrzucone przez nadpobudliwego Łukasza niż najbardziej merytoryczny nawet wpis tej osoby. Basta. Jak się nie potrafi w towarzystwie zachować, rodziców zastępować nie będę. Od dziś, dla mnie - nie istnieje.
Mnie się to w głowie nie mieści. Co za podła szuja.
Napisano 15 marzec 2014 - 11:02
E tam dziwna.
Trzeba było wysłać same korpusy z potwierdzeniem "myków" i już. Wtedy już by się nie opłacało robić takiego wyczynu, a ty byś sobie tym teraz głowy nie zawracał
Użytkownik joker edytował ten post 15 marzec 2014 - 11:02
Napisano 15 marzec 2014 - 13:13
Użytkownik Adam L. edytował ten post 15 marzec 2014 - 13:16
Napisano 15 marzec 2014 - 14:07
DSC06331.JPG 24,64 KB 9 Ilość pobrań
Piękne woblerki panie Januszu , po rozmowie zamontowałem znowu pana kotwice i jutro będą pływały w pięknej rzece . Pozdrawiam
Napisano 15 marzec 2014 - 14:22
Marcinie, bez "panowania", bardzo proszę. Janusz w zupełności wystarczy
Potęga fotografii. Dziś ten krajobraz wygląda całkiem inaczej
Napisano 15 marzec 2014 - 16:41
Napisano 15 marzec 2014 - 16:50
Jest mi bardzo miło, że swój pierwszy wpis postanowiłeś zamieścić właśnie tutaj. Witaj.
Reszta - priv.
Napisano 15 marzec 2014 - 16:53
Pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni, i że będę mógł się tu pochwalić wam moimi rybkami, które złowię na Twoje woblerki . Dzięki też IRON_2010 za podanie linka do tej stronki .
Czekam na PW
Użytkownik Dark edytował ten post 15 marzec 2014 - 16:55
Napisano 15 marzec 2014 - 22:45
Dziwna dla mnie, człowieka, któremu nieobce są wartości. Jak się okazuje można zupełnie spokojnie zachować się bezczelnie i po chamsku. Ciężkie oskarżenia, czy zasadne - pozostawiam Waszej ocenie.
Obiecałem @Kielo dziesięć woblerów "Magic"ów". Twierdził, że pewnych "myków" nie da się osiągnąć w "pianie", bo tylko drewniane i to najlepiej dwu połówkowe... Więc otrzymał dziesięć sztuk, by mógł sam się przekonać, że to nie przypadek i jak się wie, co się robi, to materiał nie jest przeszkodą.
Że nie podziękował, widać taki charakter. Ale że po tygodniu trafiły na giełdę! Naszą giełdę!!! Rodzice nie nauczyli, że darami się nie handluje? W pudełka parzyły? Trzeba było rozdać. Kolejny raz @Kielo błysnął klasą. Zaraz, gdy tylko opanuję "jak" dam tą osobę do "ignorowanych". Jeśli napisze cokolwiek w moim wątku serdecznie proszę, by moderatorzy - jeśli takowy wpis zauważą, niezwłocznie go usunęli. Wolę już "śmieci" w wątek wrzucone przez nadpobudliwego Łukasza niż najbardziej merytoryczny nawet wpis tej osoby. Basta. Jak się nie potrafi w towarzystwie zachować, rodziców zastępować nie będę. Od dziś, dla mnie - nie istnieje.
To ... !!!!!!!!
Użytkownik Albatros edytował ten post 15 marzec 2014 - 22:45
Napisano 16 marzec 2014 - 00:49
Wróćmy może do milszych spraw.
Takich, jak udane hole...
I wypuszczenia ryb
Napisano 16 marzec 2014 - 01:14
Napisano 16 marzec 2014 - 10:34
To bardziej wyglada na ucieczkę jak na wypuszczenie.
Czasem tak wychodzi
Napisano 16 marzec 2014 - 12:31
To bardziej wyglada na ucieczkę jak na wypuszczenie.
Rybę trzymał fachowiec, świetny wędkarz, a przy tym ichtiolog - Twój imiennik ( ) Trzymał ją bardzo delikatnie, by nie doznała krzywdy od nadmiernego uścisku. Stąd palce rozcapierzone. Gdyby uciekała, (a nie była wypuszczana), to palce raczej byłyby zaciśnięte w pięść (odruch chwytny). Nie sądzisz?
Napisano 16 marzec 2014 - 13:02
Janusz, myślę, że ta wypowiedź była napisana w sensie, że ryba sama postanowiła się wypuścić na wolność. A wygląda to jak wygląda .
Napisano 16 marzec 2014 - 14:11
Napisano 17 marzec 2014 - 11:11
Tak średnio raz w miesiącu mam na priv zapytanie o suszenie woblerów. Swoją suszarkę już pokazywałem, teraz jeszcze raz, by było widać źródło temperatury.
Na [początku byłem ostrożny - dawałem jedną żarówkę halogenową 20 W. Później dwie. Obecnie są to dwie po 35 W. Napięcie bezpieczne, 12 V.
suszarka wnętrze.JPG 77,86 KB 9 Ilość pobrań
To co w środku niedługo (dziś wieczorem) osiągnie "dojrzałość połowową"
Napisano 17 marzec 2014 - 11:15
Cześć
Właśnie przed chwilą odebrałem przesyłkę
Janusz te larwy są fenomenalne,idealnie dopracowane po prostu miodzio
Coś mi się wydaje że w niedalekiej przyszłości trzeba będzie będzie złożyć trochę większe zamówienie na te twoje woblerki
Serdecznie Dziękuję i Pozdrawiam.
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych