Forumowiczu @Dąbek111 znowu mijasz się z prawdą i to w kilku przypadkach , nie jestem wróżką Rozalką ani jasnowidzem więc nie wiem co miałeś na myśli ale mijasz się z prawdą sugerując że minimy mają zdecydowanie różniące się średnice wewnętrzne pierścieni otórz minima no 4 ma średnicę wewnętrzną pierścienia 3 mm ,no 5 ma 4 mm ,no 6 ma 5,2 mm ,no 7 ma 6,3 mm, no 8 ma 7,2 mm ,no 10 ma 8,7 mm .Fuji Torzite niestety nie znalazłem no 4 ale za to przelotka 5,5 ma 4,1 mm ,no 6 ma 4,8 mm ,no 7 ma 5,7 mm , no 8 ma 6,4 mm ,no 10 ma 8,2 mm a więc w każdym przypadku średnica wewnętrzna Torzite jest porównywalna do analogicznej Minimy a więc twój wywód o " o analogicznych użytkowo zestawach " jest funta kłaków wart bo mija się z prawdą czyli jest kłamstwem , brdurą lub ignorancją albo łagodniej naciąganiem faktów .Mylisz się także że sytuacje w teście Pietrasa nigdy nie wystąpią na łowisku , one ciągle występują bo tarcie ( a więc znowu fizyka się kłania) występuje ciągle przy rzutach ,holach ,zaczepach itp.itd ,różnicą jest intensywność a nie samo zjawisko , zresztą fizyka jest ci obca więc nie ma o czym mówić . Nie rozmawiamy ponadto o zbrojeniu szczupakówki, sumówki tylko konkretnego blanku Phenix FX 902 a więc kolejna manipulacja i mylisz się także że oba zestawy wyglądały by podobnie wagowo , otóż nie wyglądałyby i nie wyglądają ani wagowo ani użytkowo ani cenowo ! około 50 % waga większa to dla mnie raczej źle, ale to pojęcie względne więc spierał się nie będę i nie wypisuj bzdur i bredni na tym forum bo różni ludzie to czytają i twoja ignorancja lub pozorna kompetencja nie są żadnym wytłumaczeniem .Miłego dnia i bez odbioru bo przyjemności nie mam żadnej
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 13 luty 2014 - 07:03