Andrew ,aby naświetlić Twój w dalszym ciągu zawężony ogląd sytuacji,muszę wyprowadzić Cię z błędu.Posiadam aktualnie5 wędek na blankach Phenixa, wykonałem badyli coś +-20 ,a miałem okazję pomacać trochę więcej. Modele które mnie osobiście interesują, czyli w przeważającej większości krótkie jednoskłady były jak dotąd bez zarzutu.
No skoro nie posiadasz zadnej wedki z pracowni ktora tak nachalnie lansujesz, to bardzo przepraszam wszystkich Panstwa, to naswietla dyskusje z zupelnie innej strony. Ignorancja jest Twoim blogoslawienstwem Dabek.
Więc jesli ,ktoś w wątku dotykajacym problemów wędzisk na blankach Phenixa ,pyta o budowę wedki na modelu ,którego nie znam ,staram się odsyłać międzyinnymi do postów Arka ,szczególnie w przypadku rzecznych dwuskładów,lub bezpośrednio do Łukasza Masiaka.
I przepraszam najmocniej ,jeśli "nie faworyzuję" ,przy okazji wyrobów innych wspomnianych przez Ciebie pracowni, ale też nie opluwam i nie krytykuję ich wyrobów i stylu wykonania.
A że akurat Rodmas jest w moim kregu zainteresowania ,no cóż taka swoista promocja regionu.Jak Artur wcześniej zauważył najbliżej mam właśnie tu.
A swoją drogą zerknij na wątki dotyczące innych pracowni ,tam można przeczytać wręcz listy pochwalne i jakoś nikt ich autorom nie rzuca się do gardła i nie zarzuca wazeliniarstwa
Z mojej strony tyle i czekam na wiosnę ,bo wątki w podobnym stylu zaczynają sie mnożyć
Pozdrawiam