Rękojeści rezonansowe i transmisja drgań
#81 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 21:47
#82 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 21:57
#83 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 22:05
#84 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 22:06
#85 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 22:46
Chętnie wykonam kilka wędzisk i udostępnię do testów. Mógłby powstać ciekawy tekst napisany przez kilka niezależnych osób.
Irku,
chciałbym w imieniu portalu podziękować za tą inicjatywę. Mogłeś wybrać luminarzy wędkarskiego (show)biznesu co na pewno przysporzyłoby pracowni reklamy, a wybrałeś zwykłych wędkarzy.
No, może nie do końca takich zwykłych bo użytkowników jerkbait.pl ale powiedzmy sobie szczerze - nie z pierwszych stron gazet.
To bardzo miły gest.
Pozdrawiam
ps. chłopaki, liczę na Was że przyłożycie się do testowania i zrewanżujecie się ciekawym materiałem po sezonie chciałoby się dodać połamania kija ale w tej sytuacji, sam już nie wiem
#86 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 22:52
Chciałbym dołączyć się do podziękowań. To bardzo miły gest z Twojej strony i to doceniam. Bardzo dziękuję!
Ja też liczę na ciekawe dyskusje, artykuły oraz na to, że będziecie na wędki te łowić fantastyczne ryby.
Pozdrawiam
Remek
#87 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 23:14
Mimo nieporozumień( ale to nic) również serdecznie dziękuję Panu Irkowi za to, że mnie cierpliwie wysłuchiwał i udzielił wielu rad odnośnie kijów które tworzy. Już od dawna byłem przekonany, że wędkę uzbroję w FC.
Ostatnio siedzę dużo w sieci -nie spotkałem sie z tak super ruchem , jaki wykonał Pan Irek. Dzięki wielkie.
Połowię tym spinnem, przynajmniej blank pomacam sobie, jeśli woda nie zamarznie, przed sezonem bedę wiedział co zakupić.
#88 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2007 - 23:53
#89 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 07:26
Pozdrawiam
#90 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 08:21
ps Postaram sie okolo 20 stycznia odwiedzic pracownie, juz zbieram pomysly na nowa wedke
#91 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 08:59
Patrz Remciu, jak nisko moze upasc czlowiek... za conquesta by na nas zbirow naslal... Kolega...
aj tam od razu zbirow. Bracia ze wschodu to takie fajne chlopaki ze z wszystkimi chetnie cos wypija
#92 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 19:15
Ze swojej strony dziękuję wszystkim, którzy zgłosili się do testu. Takie działanie to dla mnie kopalnia wiedzy, tak potrzebnej do rozwoju firmy. Testy pozwolą na ewentualne zmiany, czy dalsze udoskonalanie rękojeści. Dziękuję Remkowi za umożliwienie takich działań. To dla mnie jest również reklama. Dzisiaj przygotowałem już blanki i elementy do montażu rękojeści. Jeszcze w tym tygodniu zacznę prace nad wędkami. Przewiduję, że do końca stycznia wszystkie cztery wędki będą zmontowane.
Pozdrawiam,
Irek
#93 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 20:01
#94 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 20:14
Pozdrawiam,
Irek
#95 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 20:18
#96 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 20:40
Friko zdeklarował się posiedzieć trochę nad tym blankiem. Ostatnio mnie mile zaskoczył. Doskonale opracował spacing do swojego nowego patyka!
Irku, nie tylko Ciebie. Miałem okazję rzucać z tej wędki i oceniam ją bardzo wysoko. Bardzo komfortowo się rzuca przynętami nawet 3g ze scorpiona 1001. Świetne wykonanie, świetny dobór elementów i fantastyczna wędka na pstrągi. Friko! Gratulacje - super robota.
Pozdrawiam
Remek
#97 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2007 - 21:30
zawstydzacie mnie chłopaki co ja mam powiedzieć, uczy się człowiek, stara, koledzy pomagają, czasem coś się uda
Pozdrawiam
#98 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2007 - 18:09
Przy okazji, bo mi się przypomniało. Rozwiązanie shimano:
Lesath
TE
Shaula
Pozdrawiam
Remek
#99 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2007 - 18:14
#100 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2007 - 23:12
Z przyjemnością chciałem zakomunikowac, że pierwsza rękojeść do IST 1142F została dzisiaj zaprojektowana i wykonana. Ze względu na długość blanku zostały zastosowane dwa dodatkowe rezonatory. Efekt jest jak dla mnie bardzo ciekawy, testy powinny wyjść pomyślnie.
Hubert
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: tech, tech-rb, rezonans, dolnik, rękojeść
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Przelotki węglowe Daiwa AGS?Napisany przez Mekamil , 12 wrz 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Modyfikacja wędki dwuskładowej na sześcioskładową.Napisany przez OskarEL , 07 sty 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding a prawoNapisany przez Wojtek Zwolski , 16 gru 2022 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przeróbka spinningu na castingNapisany przez zayl990 , 03 lut 2012 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przelotka szczytowa o wiekszej średnicyNapisany przez Bolesław , 12 lis 2021 tech-rb, przelotki |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych