GŁOSOWANIE - konkurs "Wygraj wędkę marzeń" - ANKIETA
Sugerowana odpowiedź Friko , 03 styczeń 2021 - 20:05
Czas stop. Podajemy wyniki:
Głosów w ankiecie oddano: 490 [ stan na 03.01.2021 godz. 20:00 CET ]
Zwyciężył artykuł pt. "Okonie pod balkonem", którego Autorem jest Kolega Rafał ( @rav_id ), który otrzymał aż 96 głosów !
Serdecznie gratuluję zwycięzcy ! Mam nadzieję, że pochwali się na forum nagrodą jak już otrzyma ją od Sponsora Konkursu: Pracowni CAGE RODS.
Idź do odpowiedzi#61 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2020 - 10:46
- Friko lubi to
#62 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2020 - 20:19
poszło
- Friko lubi to
#63 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2020 - 21:00
Głos oddany, może się poszczęści w tym nowym roku.
- Friko lubi to
#64 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2020 - 23:30
Uważam tak samo jak Marszal , że artyku Fizyka wobleta zasługuje na szczególne wyróżnienie. Nie jest to typowa "opowieść" wędkarska z paroma fotkami lecz "praca doktorska" podana w zrozumiały sposób i podparta grafiką , która wiele może pomóc w zrozumieniu nautyki woblera. Kawał dobrej i fachowej roboty. Mam nadzieję , że inni wędkarze też to docenią.
Szczęśliwego Nowego Roku i zdrówka dla Wszystkich
- Friko, BOB i Banjo lubią to
#65 OFFLINE
Napisano 01 styczeń 2021 - 13:52
Piękne opowiadania .Trudna decyzja na co głosować..... głos oddany.
- Friko lubi to
#66 OFFLINE
Napisano 01 styczeń 2021 - 16:09
Kawał dobrej i fachowej roboty. Mam nadzieję , że inni wędkarze też to docenią.
Doceniam, a nawet więcej.
- Banjo lubi to
#67 OFFLINE
Napisano 01 styczeń 2021 - 22:16
Koledzy, oddaliście już ponad 400 głosów - bardzo dziękuję. To jest już jest rekord w historii jerkbaita a jeszcze zostały prawie dwa dni. Bardzo się cieszę bo Wasze zainteresowanie głosowaniem to z pewnością wyraz uznania dla Autorów artykułów i chłopakom na pewno jest miło jak widzą taki odzew i zaangażowanie Forumowiczów
- malinabar, BOB, Jano i 2 innych osób lubią to
#68 OFFLINE
Napisano 01 styczeń 2021 - 22:35
@yapo ale to zagłosuj w ankiecie a nie w komentarzach zaznaczasz "kółeczko" przy artykule na który chcesz oddać głos a potem klikasz czerwony przycisk "Głosuj!" i głos jest oddany
Zrobione. Najlepszego w Nowym 2021
- Friko lubi to
#69 OFFLINE
Napisano 01 styczeń 2021 - 23:42
Koledzy, oddaliście już ponad 400 głosów - bardzo dziękuję. To jest już jest rekord w historii jerkbaita a jeszcze zostały prawie dwa dni. Bardzo się cieszę bo Wasze zainteresowanie głosowaniem to z pewnością wyraz uznania dla Autorów artykułów i chłopakom na pewno jest miło jak widzą taki odzew i zaangażowanie Forumowiczów
Nie chcę kadzić, ale to dzięki Tobie poczytałem i zagłosowałem. Kto komu ma tutaj dziękować?
- Byniek lubi to
#70 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 08:48
Głos oddany. Wszystkim kolegom wspaniałych ryb w Nowym 2021 Roku.
- Friko lubi to
#71 ONLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 09:58
- Friko lubi to
#72 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 10:06
Drodzy Forumowicze ! Konkurs "Wygraj wędkę marzeń", który towarzyszył nam na forum jerkbait.pl przez ten rok dobiegł końca. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i gratuluję Autorom artykułów, które mieliśmy przyjemność czytać i oglądać. Doszliśmy do wniosku, że poziom artykułów w konkursie był tak wysoki i wyrównany, że trudną decyzję wyboru zwycięzcy wolelibyśmy złożyć w całości na barki Forumowiczów Zatem oto ona - ankieta, w której możecie zagłosować na Waszym zdaniem najlepszy artykuł. Możliwość głosowania rozpoczyna się teraz a kończy w niedzielę 3 stycznia o godz. 20:00 CET - wtedy dokonamy podsumowania głosów i ogłosimy zwycięzcę.
Poniżej linki do artykułów, gdybyście chcieli sobie odświeżyć wspomnienia (do czego oczywiście zachęcam):
1. "Lisie podchody" http://jerkbait.pl/t...lisie-podchody/
2. "Okonie pod balkonem" http://jerkbait.pl/t...m/#entry2743974
3. "Miesiąc życia" http://jerkbait.pl/p...iąc-życia”-r424
4. "50 x 50 czyli kleniowy zawrót głowy" http://jerkbait.pl/p...wrót-głowy-r425
5. "Edge" http://jerkbait.pl/p...ykuly/edge-r426
6. "Rzeka marzeń" http://jerkbait.pl/p...eka-marzeń-r427
7. " Zmiana " Zmiana - Techniki połowu - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
8. " Fizyka woblera w pigułce " Fizyka woblera w pigułce, nie tylko dla orłów - Sprzęt wędkarski - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
9. " Bolenie trochę inaczej... " Bolenie trochę inaczej... - Techniki połowu - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
10. "Wertical: cienie i blaski" - Wertikal: Cienie i blaski - Techniki połowu - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
11. "K - jak krasny, znaczy piękny lub czerwony..." - K - jak krasny, znaczy piękny lub czerwony… - Techniki połowu - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
12. "...Nie prawdy szukaj, tylko kolegów..."- …Nie prawdy szukaj - tylko kolegów… - Relacje - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
13. "4 dni w szczupakowym raju" - 4 dni w szczupakowym raju - Relacje - Artykuły - Strona główna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishingPAMIĘTAJCIE ŻE GŁOSUJECIE W ANKIECIE A NIE W KOMENTARZACH. ABY ODDAĆ WAŻNY GŁOS TRZEBA W ANKIECIE (TO TA NA SAMEJ GÓRZE) ZAZNACZYĆ KÓŁECZKO OBOK TYTUŁU ARTYKUŁU NA KÓTRY CHCECIE ODDAĆ GŁOS A POTEM KLIKNĄĆ NA
CZERWONY PRZYCISK "GŁOSUJ!" POD ANKIETĄ - I GŁOS JEST ODDANY.
ps. w celu eliminacji ew. nadużyć zdecydowaliśmy się na ankietę publiczną - będzie widać kto na jaki artykuł głosował. Zatem jeżeli stwierdzimy np. gwałtowny przyrost świeżo zarejestrowanych Forumowiczów wśród głosujących będziemy mogli podjąć adekwatne działania w celu zapewnienia, że głosowanie odbywa się uczciwie
#73 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 10:08
- Friko lubi to
#74 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 10:36
Poszło
- Friko lubi to
#75 ONLINE
Napisano 02 styczeń 2021 - 13:11
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Friko lubi to
#76 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2021 - 10:01
...i ja oddałem swój głos - ostatni dzień, zostało kilka godzin do końca głosowania więc już chyba mogę Nie będę agitował za żadnym konkretnym artykułem - bo wszystkie są świetne! Każdy był dla mnie ciekawy, inspirujący i wszystkie przeczytałem z dużą przyjemnością. Dla kogoś kto śledził dyskusje pod artykułami mój głos nie będzie zaskoczeniem Strasznie jestem ciekawy czy dziś wieczorem zobaczymy "5" z przodu jeśli chodzi o ilość głosów w ankiecie - jest to w zasięgu ręki myślę
- Dzulej i BOB lubią to
#77 ONLINE
Napisano 03 styczeń 2021 - 10:42
FORUMOWICZU! ODDAJ SWÓJ GŁOS!
To Twoje forumowe prawo i przywilej...niech nikt nie decyduje za Ciebie
...skąd my to znamy? ja zagłosowałem
#78 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2021 - 10:46
Poszło.
#79 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2021 - 10:48
#80 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2021 - 14:20
- BOB lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: konkurs, ankieta, głosowanie, wygraj wędkę marzeń
|
KONKURS
Wędkarz nad wodą →
Wieści znad wody →
Podsumowanie sezonu 2022Napisany przez Friko , 21 gru 2022 |
|
|
|
KONKURS
Wędkarz nad wodą →
Wieści znad wody →
Koleżeński konkurs "Szczupak majówki 2022"Napisany przez hm62 , 24 kwi 2022 |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Wniosek o zmianę operatu rybackiego.Napisany przez Norbert 78 , 15 wrz 2020 konkurs |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Stella 3000Napisany przez Tusiorro , 03 sie 2020 konkurs |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Westin w 3 szczytowa przelotkaNapisany przez Tusiorro , 27 kwi 2020 konkurs |