#501 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2011 - 17:03
http://www.pbkz.pl/
Zawsze można znaleźć wyjście z sytuacji lub zmienić hobby...
#502 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2011 - 17:18
Koledzy rozumiem, że wkurza kasa utopiona, pogoda wk..... ale nie raczcie się złośliwościami.Nie przystoi na tak zacnym portalu .
#503 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2011 - 18:15
A jednak kasa wygrała!
Tak się własnie zastanawiałem kto znowu to spieprzy!?
Może Adwokaci XRods zrzucą się na przelew dla Kolegi @rolen,
żeby już nie zaśmiecał ponownie tego wątku, w którym i tak już za wiele zostało powiedziane!
P.S
Z chęcią się dorzucę bo mam już dość czytania takich postów!
A może być złoto zamiast mamony!? Tylko, że jak w kruszcu to może trochę dłużej potrwać!
Zabrakłoby Ci kasy chłopie na to dorzucanie...hehe
Dużo złośliwości, a konkretów jak zwykle brak...
POCIĄGNĄŁEŚ WĄTEK IDEALNIE!
#504 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2011 - 18:21
Daniel jest czlowiekiem uczciwym,a wykorzystywanie przeciw niemu splotu nieszczesliwych zdarzen, przytaczanie przypadkowych i nieprawdziwych (czesto) informacji, stawia ich tworcow w jednoznacznie podlej roli.
[/quote]
Szanowny kolego robert67@ adwokacie XRods - nie wyskakuj mi proszę ze stwierdzeniem o podłości do osób pokrzywdzonych przez Daniela, bo jest to delikatnie mówiąc nie na miejscu.
Człowiek bierze do rąk czyjeś pieniądze, umawia się na na ich oddanie (czyt. przelew) i błoga cisza... Przez 2 miesiące brak kontaktu i jakiejkolwiek reakcji, powiedz mi zatem gdzie tu uczciwość?
[/quote]
Drogi kolego Rolen, daleki jestem od pelnienia adwokackich uslug. Mam rowniez obawy iz Daniel bylby z takowych zadowlony.
Jemu nie potrzeba adwokatow i z tego mysle obaj zdajemy sobie sprawe.
Danielowi bardziej od tego potrzebny jest czas, zyczliwosc i zrozumienie. Z tym niestety bywa roznie.
Absolutnie nie podwazam Twoich racji. Upominanie sie o swoje w tym wypadku jest naturalne. Mnie bardziej chodzilo o formy dochodzenia swoich roszczen.
Wiem juz ze oczekiwac od Ciebie cierpliwosci czy zrozumienia nie mozna. To oczywiscie w zadnym razie mnie dziwi. Masz swoje powody. Jezeli co jest faktem Daniel zawalil sprawy to, co juz wielokrotnie podkreslano, musial miec prawdziwa przyczyne.
Jezeli w tym watku istnieja oskarzenia pod Jego adresem to nie sposob przemilczec pozytywow. I dlatego wlasnie po otrzymaniu wspaniale wykonanego kija musialem Wam o tym powiedziec.
To rowniez i dla Ciebie kolego Rolen mial byc sygnal ze Daniel stara sie i wywiazuje z umow jak potrafi.
Chcialem by byla to kolejna informacja, niosaca dobre wiesci.
Co z tego, kiedy w dalszym ciagu istnieje jeszcze kolejka niezadowolonych.
#505 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2011 - 18:38
Pewne rzeczy można jakoś w ludzki sposób usprawiedliwić, ale nie wszystko...
KONIEC Z MOJEJ STRONY.
#506 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2011 - 20:07
Może zamiast nieodbierania telefonów i nieodpisywania na maile wystarczyło by krótkie oświadczenie z PRZEPROSINAMI dla klientów i małym wyjaśnieniem?
Powiem tak, jakbym nie poszedł do pracy kilka lub kilkanaście dni z rzędu bez usprawiedliwienia, mógłbym z powodzeniem ustawić się w kolejce po zasiłek dla bezrobotnych... Ale widzę że jestem tu chyba wyjątkiem.
#507 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2011 - 20:29
Gdybyś bardziej zgłębił temat, pewnie nie pisałbyś tak.Tymczasem główny zainteresowany nadal nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności, zwykłych przeprosin czy wyjaśnień, za to ma gorących obrońców i całą rzeszę swoich klientów głęboko w dupie.
Może zamiast nieodbierania telefonów i nieodpisywania na maile wystarczyło by krótkie oświadczenie z PRZEPROSINAMI dla klientów i małym wyjaśnieniem?
Powiem tak, jakbym nie poszedł do pracy kilka lub kilkanaście dni z rzędu bez usprawiedliwienia, mógłbym z powodzeniem ustawić się w kolejce po zasiłek dla bezrobotnych... Ale widzę że jestem tu chyba wyjątkiem.
Polecam lekturę. Nie w obronie a tylko tak, dla jasności: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=247676 msg_247676
#508 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2011 - 20:35
Szkoda słów.
#509 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2011 - 20:51
A tego akurat nie napisałem.Czyli absorpcja zaliczek jak najbardziej uzasadniona...
Szkoda słów.
#510 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2011 - 21:03
Sarkastycznie piszcząc to i w roku 2018 będą najbliższe dni
ja na ten przykład nie doczekałem się ani telefonu ani mejla ani pocałuj mnie w d..pę a niedługo minie 3 miesiące od opublikowania postu.
Nie wiem jak reszta ale o to głównie mam żal do Kolegi, że nie napisał do każdego z Klientów jednego mejla z informacją,że już dobrze u Niego, stara się pozbierać , etc i prosi o wyrozumiałość...a tak ? nie wiadomo nic.... a jeszcze po tym dowiaduję się iż umawia się na rybki ? fajnie że dał radę, że może się już wybrać nad wodę aby odpocząć...ale jest / jak widać / spora grupa ludzi, która prze zachowanie Daniela nie ma takiego spokoju
Czy mi odda kasę ?
Nie wiem , bardzo bym chciał.
Życie nauczyło mnie już jednego - zawsze w przyrodzie wszystko wychodzi na zero, dzisiaj ja straciłem ale pewnie to jakoś w innej formie odzyskam wcześniej czy później
#511 OFFLINE
Napisano 15 lipiec 2011 - 12:15
#512 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2011 - 13:50
Pozdrawiam Grzegorz
#513 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2011 - 20:26
#514 OFFLINE
Napisano 18 lipiec 2011 - 13:47
#515 OFFLINE
Napisano 24 lipiec 2011 - 18:38
Orientujecie się, czy Daniel przyjmuje zlecenia na wykonanie wędek?
Chyba jeszcze nie.
Ale mam nadzieję, że niedługo wróci i zacznie działać sam znów mam w planie złożyć u niego kija.
#516 OFFLINE
Napisano 04 sierpień 2011 - 13:21
a moze Pan Daniel chcialby odsprzedac udzialy swojej pracowni?
z tego moglby splacic swoje zobowiazania (jesli takowe jeszcze sa oczywiscie) ewentualnie doinwestowac pracownie i dalej dzialac ku uciesze i zadowoleniu wedkarzy?
chetnie podejme temat.
pozdrawiam,
sebastian
#517 OFFLINE
Napisano 04 sierpień 2011 - 13:25
#518 OFFLINE
Napisano 04 sierpień 2011 - 13:30
#519 OFFLINE
Napisano 04 sierpień 2011 - 13:44
#520 OFFLINE
Napisano 04 sierpień 2011 - 23:24
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych