Danielu,takie np
http://www.gloomis.c...X_Mag_Bass.html
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 luty 2015 - 18:12
Czyli to nr 2 wg mojego pozycjonowania? Czy się mylę.
Napisano 19 luty 2015 - 18:15
Napisano 19 luty 2015 - 18:18
Czyli to nr 2 wg mojego pozycjonowania? Czy się mylę.
Dziekuje za info @kogut.
Czyli, ze ponizej GLX a wskoczyl teraz NRX ?
Napisano 19 luty 2015 - 18:20
Mag bassow nie uzywam.
Ale moze jakis crankbait albo popping moglby mnie skusic ...eh
Napisano 19 luty 2015 - 18:22
Danielu,myślę że to najwyższa półka,wystarczy porównać ceny ,100$ różnicy.
Napisano 19 luty 2015 - 18:24
Dziekuje za info @kogut.
Czyli, ze ponizej GLX a wskoczyl teraz NRX ?
NRX to ich najwyzsza polka, mialem jednoczesciowki w rekach i sa swietne jak ktos szuka takich wedek.
Napisano 19 luty 2015 - 18:25
Mag bassow nie uzywam.
Ale moze jakis crankbait albo popping moglby mnie skusic ...eh
Crankbaity wyszly pare lat temu w GLX i bylem nimi zachwycony
Napisano 19 luty 2015 - 18:26
Napisano 19 luty 2015 - 18:27
No do punktu 2. mam male zastrzezenie/sprostowanie. Wlascicielem g.loomis jest shimano ale wedki nadal produkuje g.loomis. Cos jak Carlsberg jest wlascicielem Browaru Okocim. Nie wiem skad wziela sie ta pogloska, ze Shimano produkuje wedki G.loomis. G.loomis kije sa bardzo dobre. Mam ich naprawde sporo. W USA uwazane sa za gorna polke. Do nowych spod szyldu Gary Loomisa sie nie wypowiem poniewaz ich nie mam i nie wiele o nich wiem.
Właśnie o to mi chodzi. Prawdopodobnie Gary wziął "rozwód" z shimano i już nie pracuje u nich.Obecnie, podobno, mówię podobno kręci sam blanki NFC. Stąd też chyba miłość z batsonem się narodziła.
Napisano 19 luty 2015 - 18:27
Napisano 19 luty 2015 - 18:30
Właśnie o to mi chodzi. Prawdopodobnie Gary wziął "rozwód" z shimano i już nie pracuje u nich.Obecnie, podobno, mówię podobno kręci sam blanki NFC. Stąd też chyba miłość z batsonem się narodziła.
Przestan siac zamet na forum bo ci te kurzolapki polame
Loomis nie pracowal dla Shimano tylko im sprzedal firme i odszedl, po innych pracach zaczal znowu krecic blanki i wedle tego co slyszalem to nowymi konstrukcjami pokazal dobitnie ze moze starszawy i grubawy ale dalej jak to sie mowi nie ma na niego bata
Napisano 19 luty 2015 - 18:34
Przestan siac zamet na forum bo ci te kurzolapki polame
Loomis nie pracowal dla Shimano tylko im sprzedal firme i odszedl, po innych pracach zaczal znowu krecic blanki i wedle tego co slyszalem to nowymi konstrukcjami pokazal dobitnie ze moze starszawy i grubawy ale dalej jak to sie mowi nie ma na niego bata
Noo wreszcie dał info facet co z Garym whisky konsumuje. A pewny jesteś, że nic dla shimano nie konstruował, bo ja nie do końca.Nic w międzyczasie nie robił?
Napisano 19 luty 2015 - 18:34
Napisano 19 luty 2015 - 18:38
Tak jest. Gary sprzedal G.loomis w latach 90-tych. Pozniej sie sadzili poniewaz nadal chcial uzywac tej nazwy. Pozniej doszlo do ugody, a jeszcze pozniej zwiazal sie z nowym producentem. I jak to teraz wyglada dokladnie to nie wiem. Cos tam produkuje pod swoim imieniem, troche zwiazany jest chyba tez z NFC.
Produkuje i projektuje pod nazwa NFC, bardzo dobrze, ze zwiazal sie z Batsonem i skupil na produkcji im zostawiajac marketing i dystrybucje bo sa w tym dobrzy. Customy na blankach NFC mozna kupic w US pod nazwa Edge Rods.
Napisano 19 luty 2015 - 18:39
Noo wreszcie dał info facet co z Garym whisky konsumuje. A pewny jesteś, że nic dla shimano nie konstruował, bo ja nie do końca.Nic w międzyczasie nie robił?
Robil co chcial, jak dla mnie to mogl jarac blanty i grac na banjo
Napisano 19 luty 2015 - 18:45
Napisano 20 luty 2015 - 11:08
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości zapraszam do http://www.fishingce...l=/artykuly.php
Napisano 20 luty 2015 - 13:13
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości zapraszam do http://www.fishingce...l=/artykuly.php
Super oferta, tylko te ceny trochę straszą .
Napisano 20 luty 2015 - 13:27
Super oferta, tylko te ceny trochę straszą .
A feniksow i od Pana Krzysztofa nie strasza?
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych