Mi te偶 si臋 mocno zdaje 偶e kolega @mrWhite7 albo pomyli艂 w膮tki albo mocno si臋 zaanga偶owa艂 po ,ktorej艣 z stron.
Nie艂adnie bo sam kreci patyki
Wiecej obiektywizmu kolego @mrWhite7 tym bardziej 偶e to niezbyt elegancko "pu艣ci膰 b膮ka" w stylu wiem i nie powiem
A druga sprawa to jak sam napisa艂e艣 wy偶ej - Ekspertem - nie jeste艣 wiec po co si臋 udziela膰 w sprawach ,ktore Ciebie nie dotycz膮 osobiscie.
Do MODERATORA
Prosze o przeniesienie tej ja艂owej nic nie wnosz膮cej dyskusji do w膮tku o reklamacjach w pracowniach.
Maj膮 tu niew膮tpliwie osobiste wycieczki pod adresem niekt贸rych u偶ytkownik贸w.
Poponuje zamkn膮膰 watek do czasu za艂atwienia finalnie sprawy pomiedzy samymi zainteresowanymi kolegami @apio i @robbox4
Ps Prosi艂 bym te偶 samych zainteresowanych koleg贸w o informacje jak sprawy z napraw膮 gwarancyjn膮 sie maj膮 dalej?
Czy kij trafi艂 ju偶 do pracowni celem naprawy???
W膮tk贸w nie pomyli艂em , chyba jest to w膮tek o wyrobach i dzia艂alno艣ci firmy BRC
Ekspertem nie jestem ..oczy mam i partactwo rozpoznam z daleka i my艣l臋 偶e to stwierdzenie jest bardzo obiektywne co do eksperta to lepiej nie wymagaj opinii eksperta bo mo偶e by膰 jeszcze bardziej mia偶d偶膮ca
Dyskusja nie jest ja艂owa bo wnosi do sprawy i ujawnia co nieco
Wycieczki osobiste ? bardzo w膮tpliwe chyba chodzi raczej o obiektywn膮 opini臋 dzia艂alno艣ci firmy , wykonywanej pracy, wi臋c nie mieszaj spraw. Pana Roberta czy te偶 kogokolwiek z BRC nie znam i nic osobistego mnie nie 艂膮czy wi臋c nie ma mowy o jaki艣 osobistych motywach
Co do za艂atwienia sprawy to chyba obie strony wyrazi艂y ch臋膰 jej za艂atwienia wi臋c wymaga poczeka膰.
Na pewno nie pisa艂bym 偶adnych post贸w ale zosta艂em sprowokowany tuszowaniem i zak艂amywaniem rzeczywisto艣ci przez forumowicza Yankis i tyle w temacie
U偶ytkownik mrWhite7 edytowa艂 ten post 25 luty 2013 - 01:02