Mi też się mocno zdaje że kolega @mrWhite7 albo pomylił wątki albo mocno się zaangażował po ,ktorejś z stron.
Nieładnie bo sam kreci patyki
Wiecej obiektywizmu kolego @mrWhite7 tym bardziej że to niezbyt elegancko "puścić bąka" w stylu wiem i nie powiem
A druga sprawa to jak sam napisałeś wyżej - Ekspertem - nie jesteś wiec po co się udzielać w sprawach ,ktore Ciebie nie dotyczą osobiscie.
Do MODERATORA
Prosze o przeniesienie tej jałowej nic nie wnoszącej dyskusji do wątku o reklamacjach w pracowniach.
Mają tu niewątpliwie osobiste wycieczki pod adresem niektórych użytkowników.
Poponuje zamknąć watek do czasu załatwienia finalnie sprawy pomiedzy samymi zainteresowanymi kolegami @apio i @robbox4
Ps Prosił bym też samych zainteresowanych kolegów o informacje jak sprawy z naprawą gwarancyjną sie mają dalej?
Czy kij trafił już do pracowni celem naprawy???
Wątków nie pomyliłem , chyba jest to wątek o wyrobach i działalności firmy BRC
Ekspertem nie jestem ..oczy mam i partactwo rozpoznam z daleka i myślę że to stwierdzenie jest bardzo obiektywne co do eksperta to lepiej nie wymagaj opinii eksperta bo może być jeszcze bardziej miażdżąca
Dyskusja nie jest jałowa bo wnosi do sprawy i ujawnia co nieco
Wycieczki osobiste ? bardzo wątpliwe chyba chodzi raczej o obiektywną opinię działalności firmy , wykonywanej pracy, więc nie mieszaj spraw. Pana Roberta czy też kogokolwiek z BRC nie znam i nic osobistego mnie nie łączy więc nie ma mowy o jakiś osobistych motywach
Co do załatwienia sprawy to chyba obie strony wyraziły chęć jej załatwienia więc wymaga poczekać.
Na pewno nie pisałbym żadnych postów ale zostałem sprowokowany tuszowaniem i zakłamywaniem rzeczywistości przez forumowicza Yankis i tyle w temacie
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 25 luty 2013 - 01:02